UPDATE. Muncitori români, sechestrați de un pensionar: Cel puțin doi au fost uciși

Loredana Iriciuc |
Data actualizării: | Data publicării:
Sursa foto: captură Antena 3
Sursa foto: captură Antena 3

Doi muncitori care renovau un apartament în Bacău au fost omorâți, luni seara, de fostul proprietar, supărat că fusese evacuat. Poliția a deschis focul pentru a intra în apartamentul unde agresorul a ținut cei doi bărbați ostatici.

UPDATE, ora 20.00

„Urmare a deplasării forțelor de ordine la fața locului, împreună cu negociatorul echipei operative, s-au purtat discuții și negocieri cu persoana în cauză, pentru a-l convinge să renunțe la acțiunile sale. La un moment dat, autorul, care părea calm, a început să exercite acte de violență asupra persoanelor aflate în apartament, moment sesizat și de forțele de ordine. În sprijinul peroanelor aflate în apartament, s-a forțat cu mijloace din dotare ușa metalică a locuinței, agresorul încercând să blocheze ușa, având în mână un cuțit. La acel moment, forțele de ordine au folosit armamentul din dotare prin foc executat asupra membrelor inferioare ale agresorului, acesta fiind rănit și imobilizat”, transmit reprezentanții Poliției Bacău, despre intervenția din blocul din Onești.

În momentul în care polițiștii au reușit să intre în locuință, au fost găsite cele două victime care aveau multiple plăgi înjunghiate.

Parchetul de pe lângă Tribunalul Bacău a preluat cauza, pentru efectuarea cercetărilor.

 

UPDATE, ora 17.29

A murit și al doilea muncitor.

Polițiștii spun că muncitorii au fost găsiți legați de un scaun.

----------------------------

Bărbatul de 68 de ani a intrat în apartamentul unde cei doi bărbați renovau, ei fiind angajați de actualul proprietar și i-a ținut ostatici.

Acesta i-a înjunghiat pe cei doi muncitori, supărați că renovau apartamentul din care fusese evacuat.

Polițiștii au intervenit în forță și au tras mai multe focuri de armă.

Din păcate, unul dintre muncitori era decedat.

Celălalt, un bărbat de 36 de ani a fost luat în stare critică, în stop cardio respirator și dus la spital.

„A intrat în stop, am reușit să îl resuscităm, apoi a făcut din nou stop, s-a recurs și la stimulare cardiacă, însă din păcate a decedat”, a spus Anca Băncescu, directorul medical al Spitalului Bacău.

Agresorul a ajuns și el la spital. El multiple plăgi împușcate. Este internat la Chirurgie, în stare stabilă și urmează ca medicii să îl ducă în sala de operație.

Vom reveni cu informații!

 

(Dacă doriți să fiți notificați direct pe Whats App, atunci când apare o știre importantă, puteți intra pe grupul de Whats App al StiriDiaspora accesând următorul link-> https://chat.whatsapp.com/Jb6xHKTjTdhIGOmUrCk0qy)

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel