Ostatici Onești. El este pensionarul care i-a UCIS în balcon, după ce i-a legat

Bogdan Bolojan |
Data actualizării: | Data publicării:
Gheorghe Moroșan
Gheorghe Moroșan

Ostaticii din Onești ar fi putut fi salvați- este opinia strigată la unison de toți specialiștii deopotrivă. Gheorghe Moroșan, bărbatul de 67 de ani amenințase anterior pe internet despre ce vrea să facă. 

Pensionarul era supărat de mai bine de trei ani pe autoritățile din România pentru că o decizie judecătorească i-a luat apartamentul în care a comis crima. 

Pe o fimare din anul 2018, acesta amenință că își va procura o armă de foc și își va face singur dreptate. Într-un filmuleț de peste 20 de minute, acesta își povestește toate nemulțumurile din viață care au culminat cu pierderea apartamentului în instanță.

Ostaticii din Onești, omorâți cu un cuțit

Din câte se pare, bărbatul a premeditat acțiunea cu mult timp înainte, iar primele informații arată că implicată ar fi fost și soția acestuia care ar fi blocat ușa apartamentului de deasupra, astfel încât să zădărnicească o acțiune a polițiștilor care să fie organizată chiar acolo. Aceasta a fost și ea reținută. 

Din păcate însă, negocierile au durat mult prea mult, iar negociatorii nu au apelat la timp la o echipă specializată în astfel de descinderi. Pentru moment nu se cunoaște cu exactitate în ce mod au fost comise crimele. Unele surse susțin că pensionarul i-a ucis pe muncitorii care renovau casa după ce a auzit că poliția intervine, iar alte voci susțin că de fapt i-ar fi ucis după ce unul din ei a încercat să se lupte cu agresorul și să încerce să-i ia cuțitul.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel