Explozie Ravanusa, Italia. Ei sunt cei patru morți găsiți dimineață. Selene a sfârșit, cu bebelușul în pântece, alături de soț și socri

Loredana Iriciuc |
Data publicării:
Explozie Ravanusa, Italia. Ei sunt cei patru morți găsiți dimineață. Selene a sfârșit, cu bebelușul în pântece, alături de soț și socri
Explozie Ravanusa, Italia. Ei sunt cei patru morți găsiți dimineață. Selene a sfârșit, cu bebelușul în pântece, alături de soț și socri

Au apărut noi informații despre persoanele decedate în explozia care a avut loc în Italia, în comuna Ravanusa din Sicilia. O clădire cu patru etaje s-a prăbușit sâmbătă seara în via Galileo Galilei din Ravanusa, în provincia Agrigento. După o noapte de muncă, salvatorii au găsit alte patru cadavre.

Tragedia din Ravanusa are chipurile și poveștile celor care sunt căutați încă pe sub moloz. Este tragedia celor care au sperat în zadar să audă o veste bună într-o noapte marcată de flăcări, ploaie și teroare. Așa cum i s-a întâmplat lui Luigi Pistelli, care nu se resemnează cu ideea de a-și fi pierdut fiica fermecătoare, pe Selene, asistentă la spitalul din Agrigento, căsătorită timp de un an cu Giuseppe Carmina, gata să nască, fiind însărcinată în luna a noua.

Vezi mai multe: Italia. Explozie Ravenusa: Alte patru victime găsite sub dărâmăturile blocului prăbușit: „De vină este o bulă de gaz din subteran"

Ar fi început să cunoască lumea într-o săptămână, dar în schimb a fost îngropat sub dărâmăturile din Ravanusa, în zona Agrigento, în pântecele mamei sale. Este copilul pe care Selene Pagliarello, care urma să împlinească 31 de ani pe 17 decembrie, îl aștepta, fiind cea mai mică victimă a tragediei care a avut loc în Sicilia. Printre morți s-a numărat și soțul ei, Giuseppe Carmina.

Labrador Luna de la unitatea canină a pompierilor din Palermo a descoperit cadavrele.

 

Selene și Giuseppe trecuseră să-i salute pe părinții lui

 

Selene și Giuseppe - ea asistentă în camera de urgență a spitalului San Giovanni di Dio din Agrigento, el mecanic - nici nu trebuiau să fie în acel apartament. Trecuseră să-i salute pe părinții lui, Angelo Carmina, în vârstă de 72 de ani, și Maria Crescenza Zagarrio, în vârstă de 69 de ani, care au murit și ei sub dărâmături.

Un salut rapid înainte de a ieși la cină cu prietenii într-o sâmbătă ca atâtea altele. Poate ultima înainte de a naște, deoarece urma să nască săptămâna aceasta. Cineva, spune șeful protecției civile siciliene Salvo Codina, a emis ipoteza că Selene era în stradă să dea un telefon când totul a explodat.

 

Cadavrele, descoperite în această dimineață


Cele patru cadavre care au fost găsite în această dimineață de pompierii din Ravanusa. 

Selene Pagliarello s-a căsătorit cu Giuseppe în aprilie anul trecut. Selene, originară din apropiere de Campobello di Licata, fusese angajată ca asistentă medicală cu contracte Covid și muncea în camera de urgență a spitalului San Giovanni di Dio din Agrigento. 

După identificarea și extragerea celor patru cadavre sub dărâmături, victimele exploziei de la Ravanusa se ridică la șapte. Alte două persoane sunt încă dispărute și sunt încă sub dărâmături.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

19 apr 2024, 22:40 in Știri
Accident de metrou la Viena 
Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel