Elicopter prăbușit în Italia: Cinci morți și doi dispăruți

Loredana Iriciuc |
Data publicării:
Elicopter prăbușit în Italia: Cinci morți și doi dispăruți. FOTO: captură Twitter @turkiyenewsen
Elicopter prăbușit în Italia: Cinci morți și doi dispăruți. FOTO: captură Twitter @turkiyenewsen

Cinci persoane au fost găsite decedate şi două sunt date dispărute după prăbuşirea unui elicopter în Italia, a relatat sâmbătă agenţia de presă Ansa, citată de Reuters.

Elicopterul decolase joi din localitatea Lucca, situată în regiunea Toscana, şi se îndrepta spre oraşul Treviso, din regiunea Veneto, aflată în nordul ţării.

Aparatul de zbor a dispărut de pe ecranele radar în timp ce survola o zonă deluroasă şi împădurită, în condiţii meteorologice dificile.

Alertă în Finlanda! Un elicopter militar rus a pătruns în spațiul aerian

La bordul elicopterului se aflau şapte persoane, printre care patru oameni de afaceri turci care lucrau pentru compania Eczacibasi Consumer Products şi participaseră la o expoziţie. 

 

 

Elicopterul a dispărut de joi de pe radar

 

Elicopterul a dispărut în Apenini, la granița dintre Emilia Romagna și Toscana din Italia. Perchezițiile au fost activate în provinciile Modena și Lucca. Potrivit informațiilor, elicopterul a plecat dimineața cu șase persoane la bord, plus pilotul. Elicopterul dispărut este un Agusta Koala, un avion de transport de mici dimensiuni: decolase de pe platforma Capannori (Lucca) și se îndrepta spre Pavullo nel Frignano.

Cel mai recent raport îl situează în zona de deasupra munților Modenese, în apropiere de granița cu Toscana. Pompierii și salvarea montană se află pe teren.

Un elicopter cu opt militari s-a prăbușit: „A fost doborât”

Alerta a fost dată de Prefectura din Modena în jurul orei 16:00. Echipele de salvare alpină și speologică, cu echipe pe jos și tehnicieni de salvare cu elicopterul, au convergent în zona de căutare. Un elicopter 118 de la Pavullo nel Frignano, cu personal de salvare montană la bord, s-a ridicat în aer pentru a face căutări, iar un elicopter al Forțelor Aeriene staționate la Cervia participă de asemenea la căutări, care la rândul său a luat la bord personal de salvare montană expert în topografia zonei.

Ei sunt cei șapte militari morți în elicopterul prăbușit la Constanța. MAPN a făcut publică imaginea

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel