Italia. Elicopter cu 7 persoane la bord, dispărut între Toscana și Emilia Romagna

Nicoleta Nicolau |
Data actualizării: | Data publicării:

Italia. Elicopter cu 7 persoane la bord, dispărut între Toscana și Emilia Romagna în zona de deasupra munților Apenieni.

Acesta decolase în această dimineață de la Lucca. Cel mai recent raport îl plasează în zona de deasupra munților, în zona Modena, la granița cu Toscana. Pompierii sunt în teren

Un elicopter a dispărut în Apenini, la granița dintre Emilia Romagna și Toscana. Perchezițiile au fost activate în provinciile Modena și Lucca. Potrivit informațiilor, elicopterul a plecat dimineața cu șase persoane la bord, plus pilotul.

Elicopterul dispărut este un Agusta Koala, un avion de transport de mici dimensiuni: decolase de pe platforma Capannori (Lucca) și se îndrepta spre Pavullo nel Frignano.

Cel mai recent raport îl situează în zona de deasupra munților Modenese, în apropiere de granița cu Toscana. Pompierii și salvarea montană se află pe teren.

Alerta a fost dată de Prefectura din Modena în jurul orei 16:00. Echipele de salvare alpină și speologică, cu echipe pe jos și tehnicieni de salvare cu elicopterul, au convergent în zona de căutare. Un elicopter 118 de la Pavullo nel Frignano, cu personal de salvare montană la bord, s-a ridicat în aer pentru a face căutări, iar un elicopter al Forțelor Aeriene staționate la Cervia participă de asemenea la căutări, care la rândul său a luat la bord personal de salvare montană expert în topografia zonei.

Vezi și: Un avion de mici dimensiuni s-a prăbușit peste o mașină, pe un pod: două persoane, grav rănite

 

Două persoane sunt în stare critică și alte patru sunt rănite după ce un avion de mici dimensiuni s-a ciocnit cu o mașină pe un pod din Miami. Avionul s-a prăbușit pe podul de lângă Haulover Park, sâmbătă, în jurul orei locale 12.50 (19.50 ora României). 

Cel puțin două persoane se află în stare critică, iar alte patru sunt rănite după ce un avion de mici dimensiuni s-a ciocnit cu o mașină pe un pod din Miami, potrivit Daily Mail, citat de Mediafax.

Avionul s-a prăbușit pe podul de lângă Haulover Park, sâmbătă, în jurul orei locale 12.50 (19:50 ora României), potrivit Miami Herald.

Cel puțin 25 de unități de salvare ale pompierilor s-au deplasat la fața locului. Un incendiu, precum și o coloană uriașă de fum pot fi văzute ridicându-se în aer.

Citește mai departe AICI.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel