Un avion de mici dimensiuni s-a prăbușit peste o mașină, pe un pod: două persoane, grav rănite

Nicoleta Baciu |
Data publicării:
Un avion de mici dimensiuni s-a prăbușit peste o mașină, pe un pod. două persoane, grav rănite
Un avion de mici dimensiuni s-a prăbușit peste o mașină, pe un pod. două persoane, grav rănite

Două persoane sunt în stare critică și alte patru sunt rănite după ce un avion de mici dimensiuni s-a ciocnit cu o mașină pe un pod din Miami. Avionul s-a prăbușit pe podul de lângă Haulover Park, sâmbătă, în jurul orei locale 12.50 (19.50 ora României). 

 

 

 

 

 

Cel puțin două persoane se află în stare critică, iar alte patru sunt rănite după ce un avion de mici dimensiuni s-a ciocnit cu o mașină pe un pod din Miami, potrivit Daily Mail, citat de Mediafax.

Avionul s-a prăbușit pe podul de lângă Haulover Park, sâmbătă, în jurul orei locale 12.50 (19:50 ora României), potrivit Miami Herald.

Cel puțin 25 de unități de salvare ale pompierilor s-au deplasat la fața locului. Un incendiu, precum și o coloană uriașă de fum pot fi văzute ridicându-se în aer.

Reamintim că, zile trecute, comandantul unui zbor al AnadoluJet - o companie aeriană low-cost din Turcia - a oprit operațiunile de decolare de pe aeroportul Ben Gurion din Tel Aviv, după ce pasagerii au primit brusc pe smartphone-uri imagini tulburătoare cu dezastre aeriene.

Panică pe cel mai mare aeroport din Israel, după ce pasagerii au primit fotografii amenințătoare: Zbor anulat chiar înainte de decolare

 

Comandantul unui zbor al AnadoluJet - o companie aeriană low-cost din Turcia - a oprit operațiunile de decolare de pe aeroportul Ben Gurion din Tel Aviv, după ce pasagerii au primit brusc pe smartphone-uri imagini tulburătoare cu dezastre aeriene. Aeronava se afla în faza de "rulare" și urma să decoleze, dar copilotul a preferat să anuleze din motive de siguranță.

Pasagerii și membrii echipajului au fost scoși din avion, iar bagajele lor au fost inspectate din nou. Principalii suspecți în ceea ce pare a fi un atac al hackerilor au fost tineri israelieni, care au fost reținuți și interogați de poliție, iar zborul a fost întârziat cu aproape cinci ore, când s-a constatat că nu exista niciun pericol.

Avionul Boeing 737 al companiei AnadoluJet, cu 160 de persoane la bord, se îndrepta spre pista de decolare când pasagerii au alertat echipajul că au primit în același timp fotografii cu mai multe catastrofe aeriene; printre imagini se aflau cele ale zborului Turkish Airlines prăbușit în Olanda în 2009 și cele ale unui alt avion prăbușit în Statele Unite în 2013.

Site-ul israelian de știri Ynet a relatat că imaginile au fost partajate prin intermediul AirDrop, un serviciu Apple care permite utilizatorilor să trimită fișiere de pe un dispozitiv Apple pe distanțe scurte. De fapt, toate imaginile fuseseră primite de pe iPhone-uri.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel