Elevă minoră din Ilfov, aproape în comă alcoolică, închisă în sala de sport de un profesor

Nicoleta Baciu |
Data publicării:
Elevă minoră din Ilfov, aproape în comă alcoolică, închisă în sala de sport de un profesor
Elevă minoră din Ilfov, aproape în comă alcoolică, închisă în sala de sport de un profesor

O elevă de 15 ani de la o școală din localitatea Ciolpani, județul Ilfov, a consumat băuturi alcoolice alături de colegii ei. Deși a văzut în ce stare se află față, un profesor a închis-o în sala de sport.

Când s-au terminat cursurile, a trimis-o acasă. Un părinte a găsit-o aproape inconștiență, într-un parc din față școlii. "Profesorii și directoarea au preferat să o închidă în sala de sport, să o lase pe saltele și ea în starea aceea a început să vomite", a declarat un părinte pentru Știrile Pro TV.

Colegii tinerei au distribuit între ei pe telefoane poze cu față în ipostaze indecente făcute, se pare, în afară școlii. "Au venit copiii de la școală și au zis că au găsit prezervative în toaletă", spune alt părinte.  "Această fapta semnalată ieri se petrecea în afară unității școlare", a spus primarul.

Directia de Asistență Socială verifică acum situația din familia copilei. Aceasta le-ar fi recunoscut că a băut și că nu-și mai amintește nimic din ce s-a întâmplat după. “Polițiștii din Ciolpani au fost sesizați cu privire la introducerea în școală de băuturi alcoolice de către mai mulți elevi. Pe parcursul zilei au fost semnalate și alte aspecte verificate de polițiștii Biroului de Siguranță Școlară”, a declarat Anne-Marie Ciolcă, purt. cuv. IPJ Ilfov. Polițiștii verifică în ce împrejurări a fost filmată tânara în ipostaze indecente. Inspectoratul Școlar Ilfov va demara o anchetă la școală.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel