O femeie din Italia s-a trezit după 10 luni de comă. Cristina a deschis ochii și a spus: Mama

Nicoleta Baciu |
Data publicării:
O femeie din Italia s-a trezit după 10 luni de comă. Cristina a deschis ochii și a spus Mama
O femeie din Italia s-a trezit după 10 luni de comă. Cristina a deschis ochii și a spus Mama

O femeie din Italia s-a trezit la 10 luni după ce a intrat în comă, în urma unui atac de cord. Cristina Rosi, în vârstă de 37 de ani, era însărcinată în șapte luni, când a suferit un atac de cord, în iulie 2020.

Fiica ei, Caterina, s-a născut în urma unei operații de cezariană efectuată de urgență. Cu toate aceastea, Cristina a rămas în comă, iar medicii suspectau că a suferit leziuni cerebrale. Femeia, care s-a trezit recent din comă, a spus primul ei cuvânt, "mama". "Nu ne așteptam la asta, a fost o bucurie uriașă după o suferință atât de mare", a spus soțul ei Gabriele Succi.

În luna aprilie, Cristina Rosi a fost transferată în Austria, pentru a primi îngrijiri speciale în procesul de recuperare. Soțul și mama ei se aflau lângă ea a vorbit, relatează fanpage.it

Tratamentul ei în afara țării a fost plătit cu ajutorul unei pagini de crowdfunding, care a adunat donații de peste 170.000 de euro pentru recuperarea ei, inclusiv fizioterapie. "Cristina e greu de recunoscut", a spus soțul ei. Fiica celor doi a petrecut mai multe luni în spital, din cauza lipsei de oxigen din timpul nașterii.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel