„De ce trebuie să înființăm comitete, comisii, în condițiile în care le aveți. Vreau să știu ce urmăriți? Nu vă ajung comisiile juridice? Mai aveți multe funcții să vă răsplătiți membrii care nu fac altceva decât să cedeze suveranitatea Uniunii Europene în condițiile în care România a semnat tratatul de aderare la UE în calitate de stat suveran (...) Este obligatoriu să opriți această cedare de suveranitate! Constituția este sacră, din păcate se încalcă fără să existe un minim respect față de poporul român. Câți bani ați primit să vindeți România și tot ce mai are? Unde ați fost când oamenii au fost băgați în șomaj? Unde sunteți când toată industria României este dată, distrusă?
Din ce în ce mai mulți români vor ieșirea din UE. Nu pot să spun decât RO-Exit, dacă voi dați toată industria Uniunii Europene! (...) Niciodată tratatul UE nu va fi mai presus de Constituția României! Rușine!”, a spus Șoșoacă.
Vezi și
ANAF o execută pe Diana Șoșoacă. Lucian Heiuș: „Are un comportament ca orice contribuabil rău-platnic”
Senatoarea Diana Şoşoacă are de achitat nişte obligaţii la bugetul de stat şi are un comportament ca orice alte contribuabil rău platinic, a declarat, luni, preşedintele Agenţiei Naţionale de Administrare Fiscală (ANAF), Lucian Ovidiu Heiuş, în cadrul unei conferinţe de presă.
„Doamna Şoşoacă are de achitat nişte obligaţii la bugetul de stat şi din păcate are un comportament ca orice alte contribuabil rău platinic. În loc să-şi achite obligaţiile pe care le are găseşte sau inventează duşmani şi lansează şi scenarii, fanteziste de multe ori, că cineva are ceva cu dumneaei. Eu am spus-o şi o repet de fiecare dată: din punct de vedere al ANAF-ului impozitele şi taxele nu au culoare politică. Doamna senator Şoşoacă pentru noi este un contribuabil ca oricare altul. A acumulat nişte obligaţii la bugetul de stat, a intrat în executare silită, i-a fost emisă somaţia, nu a achitat, i s-a început executarea silită prin poprirea conturilor bancare şi emiterea unei adrese către Senatul României prin care i se solicită să i se reţină, aşa cum prevede legea, o treime din indemnizaţia de senator până la concurenţa sumei pe care o are de plată către bugetul de stat. Trebuie să înţeleagă toată lumea din ţara asta că atunci când ai obligaţii de plată către bugetul de stat nu contează cine eşti, ce profesie ai sau ce poziţie ai. Din contră, ar trebui ca cei care ocupă funcţii în aparatul de stat sau în Parlamentul României să aibă chiar un comportament exemplar pentru restul populaţiei”, a spus Lucian Ovidiu Heiuş.
El a menţionat că din punct de vedere al ANAF, senatoarea este un contribuabil ca oricare altul şi se supune aceloraşi legi.
Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News