Spania. Menajeră româncă, surprinsă „curățând“ de câteva mii de euro și bijuterii casa în care lucra

Loredana Iriciuc |
Data actualizării: | Data publicării:

O menajeră româncă, în vârstă de 50 de ani, a fost arestată de către agenții Poliției Naționale Alzira, Valencia din Spania, sub suspiciunea de furt.

Se pare că românca ar fi sustras bijuterii și bani din casa în care lucra în calitate de menajeră. Valoarea totală a obiectelor furate se ridică la peste 8.000 de euro.

O menajeră româncă a furat aproape 20.000 de euro din casa oamenilor care au angajat-o

 

Românca a furat cu proprietarul în casă

 

Investigațiile au început după ce proprietarul unui apartament din Alzira a depus o plângere la poliție, reclamând furtul a 2.300 de euro în numerar și a mai multor bijuterii evaluate la peste 6.000 de euro. Banii furați au fost găsiți într-un dulap din dormitor, în timp ce bijuteriile se aflau pe birou, în aceeași cameră.

După cercetări, agenții au reușit să afle că menajera, care a lucrat doar timp de trei zile în acea casă, ar fi sustras atât banii, cât și bijuteriile. Se pare că furtul a avut loc în timp ce proprietarul se afla în casă, dar într-o altă cameră.

Ca urmare a acestor descoperiri, agenții au localizat-o pe suspectă și au arestat-o sub suspiciunea de furt. Femeia are un dosar la poliție și va fi adusă în fața justiției pentru acuzațiile aduse.

„A crescut în sărăcie și a fost uimită de marea abundență de aici”. Menajeră româncă, acuzată că a furat din casele în care făcea curat, în Belgia: „Îi pare sincer rău”

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel