O menajeră româncă a furat aproape 20.000 de euro din casa oamenilor care au angajat-o

Loredana Iriciuc |
Data publicării:

O femeie  de 39 de ani, care lucra ca menajeră într-o casă din Brașov, a  fost reținută după ce a furat apropape 20.000 de euro din locuința celor care au angajat-o. Păgubiții au constatat că menajera sustrăgea sistematic bani din casetele de valori aflate în casă.

Sesizarea privind furtul a fost primită de către poliţiştii braşoveni în data de 6 aprilie, când proprietarul unei locuinţe din comuna Hârseni a reclamat că îi lipseşte o sumă importantă de bani din casetele de valori existente în imobil, informează Observator.

 

Femeia fura din casa oamenilor de aproape un an

 

„Cercetările, pe care poliţiştii le-au efectuat, au stabilit faptul că banii ar fi fost sustraşi în mai multe rânduri, într-un interval de aproximativ 1 an de zile, de către menajera angajată de persoană vătămată, iar prejudicial cauzat ar fi de aproximativ 20.000 de euro”, informează, miercuri, oficialii IPJ Braşov.

Conform poliţiştilor, suspecta este o femeie de 39 de ani din aceeaşi localitate. Ea a fost reţinută pentru 24 de ore, fiind cercetată pentru furt în formă continuată.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel