De ce să pornești cuptorul din bucătărie măcar o dată pe săptămână. Trucul care îți va aduce bogăție

Loredana Iriciuc |
Data publicării:
De ce să pornești cuptorul din bucătărie măcar o dată pe săptămână. Trucul care îți va aduce bogăție
De ce să pornești cuptorul din bucătărie măcar o dată pe săptămână. Trucul care îți va aduce bogăție

Locuința într-un spațiu armonios poate avea un impact pozitiv și semnificativ asupra fiecărui membru al familiei tale și fiecare cameră din casă contează. De aceea, împărtășim cu voi cele cinci trucuri pentru o bucătărie cu energie pozitivă, conform Feng Shui.

Feng Shui urmărește să îmbunătățească condițiile de mediu pentru a promova bunăstarea, pe lângă protejarea energiei vitale a oamenilor. Aplicarea metodei acasă și în spațiile de lucru poate îmbunătăți sănătatea și chiar finanțele.

Tipul de mobilier, amenajarea, culorile si elementele care sunt alese in scop functional sau decorativ au o influență puternică asupra a ceea ce se întâmplă în fiecare locuință: de la ușa de la intrare până la cel mai îndepărtat colț al casei.

A amestecat albușuri de ou și amoniac și a observat un efect wow! Un truc de la profesioniști

 

Trucuri pentru o bucătărie cu energie pozitivă, conform Feng Shui

 

Chiar și cel mai intim colț al casei are un impact energetic asupra vieții oamenilor care o locuiesc. Deci, pentru a armoniza acel loc pe care îl numiți acasă, trebuie să intrăm în bucătărie.

Prioritizează elementul de foc. Pentru aceasta, lemnul trebuie să fie prezent. Alegeți-l în mobilier, plăci de tăiat, poze sau lămpi.

Evitați bucătăriile albe. Acestea generează un exces de element metalic și asta creează un dezechilibru energetic. Adăugați culori cu vinil autoadeziv și pe ustensile.

Porniți cuptorul o dată pe săptămână. Este un generator de energie bună și bogăție, așa că păstrați-l liber de oale și tigăi și folosiți-l frecvent.

Fiecare lucru la locul lui. Având totul la îndemână, bine organizat și chiar etichetat economisește timp și momente grele.

Coșul de gunoi nu ar trebui să fie la vedere. Deșeurile merg acolo unde nu fură energie: sub dulapul chiuvetei sau într-un colț cât mai acoperit.

Vezi ce se întâmplă dacă amesteci jumătate de banană cu două linguri de iaurt. Un truc magic pe care trebuie să-l cunoști!

 

Vezi și 

 

Trucuri pe care ar trebui să le faceți în bucătărie pentru a atrage abundența. Aduceți belșug și prosperitate în casă prin lucruri mărunte

 

Când vine vorba de o locuință armonioasă, nu vorbim doar de a avea lucruri frumoase și costisitoare, ele trebuie să fie obiecte care să ne facă să ne simțim bine și care să fie un magnet pentru energiile pozitive. De aceea, astăzi, vă vom dezvălui trucurile pe care ar trebui să le faci în bucătărie pentru a atrage abundența, conform Feng Shui.

Feng Shui este o tehnica de decor prin care se cauta echilibrul energetic prin orientarea și distribuția spațiilor și a obiectelor, iar bucătăria este unul dintre locurile din casa noastră în care abundă armonia, dragostea de familie și în care se reflectă abundența, deci este un loc grozav pentru a aplica această filozofie antică asiatică.

Exista elemente foarte simple pe care le poți avea în bucatarie și care, pe lângă faptul că arată frumos și dau o notă specială acestui spațiu, îți vor umple întreaga casă de belșug și prosperitate.

Plante pe frigider

Poate că nu sunteți obișnuiți cu ideea de a avea plante în bucătărie pentru că dumneavoastră credeți că sunt „murdare” și răspândesc murdărie, dar nimic mai departe de adevăr. De fapt, multe dintre ele curăță aerul, elimină răul și mirosurilor și absorb umiditatea. În plus, sunt multe plante pe care le puteți folosi pentru a vă pregăti preparatele în timp ce dau aromă bucătăriei, precum menta sau busuiocul. Vor da și ele multă viață acestui spațiu, la fel ca bucatăriile de pe Pinterest.

Citește continuarea AICI...

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel