Vezi ce se întâmplă dacă amesteci jumătate de banană cu două linguri de iaurt. Un truc magic pe care trebuie să-l cunoști!

Loredana Iriciuc |
Data publicării:
Vezi ce se întâmplă dacă amesteci jumătate de banană cu două linguri de iaurt. Un truc magic pe care trebuie să-l cunoști!
Vezi ce se întâmplă dacă amesteci jumătate de banană cu două linguri de iaurt. Un truc magic pe care trebuie să-l cunoști!

Ne place să ne schimbăm look-ul, dar să recunoaștem, implică unele ravagii pentru părul nostru. Ai grijă de asta cu această mască super hrănitoare cu banane pentru a repara părul decolorat. Cu acest truc de frumusețe părul tău va arăta spectaculos.

Și nu există nimic ca să dai o viață nouă stilului tău cu un maro ciocolatiu, cu un roșu vibrant sau cu un blond platinat. Deși pentru cei mai îndrăzneți există și tonuri de fantezie.

Cu toate acestea, modificarea stratului mijlociu al părului cu o vopsea chimică îi crește porozitatea, îl slăbește și îl deshidratează. Și, deși există și metode naturale de vopsire a părului, majoritatea modificărilor pe care le faci părului ajung să-l modifice într-o măsură mai mare sau mai mică.

Așezați câteva coji de banane sub carne, înainte de a o introduce în cuptor. Un truc incredibil pentru friptura ta!

 

Masca super hrănitoare cu banane pentru a repara părul decolorat

 

Nu e nimic rău în a-ți schimba culoarea părului ori de câte ori ai chef, dar trebuie să știi că necesită o îngrijire specială pentru a-l menține sănătos și frumos, mai ales dacă este decolorat. Această mască este ideală pentru a fi aplicată imediat după vopsirea părului.

Tăiați o coajă de banană și amestecați-o cu o lingură de bicarbonat de sodiu. Un truc genial și ieftin care îți va transforma pielea!

De ce ai nevoie:

- ½ banană

- ½ avocado

- 1 lingură de ulei de migdale

- 2 linguri de iaurt natural fără zahăr

- 2 căpșuni.

Freacă o coajă de banană pe față, iar apoi vezi în oglindă diferența. Cele mai populare trucuri cu coji de banane

Proces:

Începeți prin a face piure bananele, avocado și căpșunile într-un castron. Când obțineți un amestec omogen adăugați iaurtul și uleiul de migdale. Aplicați pe păr, în special de la mijloc până la vârfuri, și lăsați-l să acționeze o jumătate de oră. După acest timp, clătiți cu multă apă caldă și terminați cu puțină apă rece.

Niciun păr nu poate rezista puterii reparatoare și antimătreață a bananei și proprietăților hidratante ale avocado, căpșunilor și iaurtului. În plus, uleiul de migdale ajunge să ofere strălucire și catifelare.

Pune acest truc de frumusețe la încercare și vei avea un păr spectaculos.

Truc cu banane și zahăr pentru picioare catifelate. Scapă de pielea uscată și crăpată! Pregătește-te rapid și ieftin pentru vară

 

Vezi și

 

Nu mai arunca cojile de banane. 10 întrebuințări mai puțin știute pentru toată casa

 

Dacă te-ai obișnuit să arunci la gunoi cojile de banane, află că acestea au multiple utilizări. Cu siguranță îți vei schimba părerea despre acest fruct. 

Nu mai arunca cojile de banane și folosește-le în bucătărie, ca produs de curățare, sau în rutina de înfrumusețare. Iată cele mai practice utilizări pentru cojile de banane. 

1. Ajută la reducerea acneei

Cojile de banane conțin vitamina C, vitamina E, potasiu, zinc, fier și mangan. Acești nutrienți pot calma pielea inflamată și pot reduce focarele de acnee. Mai mult, cojile de banane conțin luteină și carotenoizi care sunt compuși solubili în grăsimi care ajută la combaterea inflamației și a erupțiilor acneice.

Frecați coaja de banană pe piele și lăsați-o să acționeze timp de 5 până la 10 minute. Clătiți-vă pielea. Repetați de două ori pe zi.

2. Ajută la reducerea ridurilor

Ridurile faciale apar atunci când pielea își pierde elasticitatea și își pierde fermitatea. Antioxidanții și vitamina C din banane pot ajuta la reducerea apariției ridurilor.

Frecați coaja de banană pe piele și lăsați-o timp de 30 de minute sau peste noapte. Spală-te pe față și hidratează-te. Repetați de 3 ori pe săptămână.

3. Lustruiește tacâmurile

Atunci când tacâmurile încep să-și piardă strălucirea sau încep să se păteze, încearcă să folosești o coajă de banană. Interiorul unei coji de banană conține substanțe precum potasiul care ajută la curățarea obiectelor metalice.

Ia cojile de banane și puneți-le într-un blender. Adăugă o jumătate de cană de apă în amestec. Amestecă până când devine o pastă. Freacă tacâmurile cu pasta obținută timp de câteva minute.

Citește continuarea AICI...

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel