Tăiați o coajă de banană și amestecați-o cu o lingură de bicarbonat de sodiu. Un truc genial și ieftin care îți va transforma pielea!

Loredana Iriciuc |
Data publicării:
Tăiați o coajă de banană și amestecați-o cu o lingură de bicarbonat de sodiu. Un truc genial și ieftin care îți va transforma pielea!
Tăiați o coajă de banană și amestecați-o cu o lingură de bicarbonat de sodiu. Un truc genial și ieftin care îți va transforma pielea!

Cui nu-i place gustul bananei? Cu toate acestea, în afară de a fi un fruct delicios bogat în potasiu, are beneficii importante pentru frumusețe pe care ar trebui să le cunoașteți. Motivele pentru care aveți o banană în casa dvs. sunt variate și în această postare puteți descoperi toate beneficiile acesteia. Ia loc și găsește unde să notezi mari trucuri de frumusețe făcute cu banane. Le vei iubi!

Banana este un fruct cu un conținut caloric ridicat în comparație cu celelalte fructe. Din acest motiv, banana este pe lista posibilelor soluții pentru diferite probleme estetice. Este un fruct bogat în potasiu, vitamina A și C, carbohidrați și triptofan, făcându-l un aliment esențial în orice dietă.

Coaja bananei poate fi un instrument special pentru tratarea diferitelor probleme. Există multe remedii casnice care pot fi făcute cu coaja de banană. Unele dintre problemele care pot fi tratate sunt: acneea, psoriazis și dureri de cap constante. 

Coaja de banană ajută la eliminarea toxinelor de pe față

Pentru această situație, ceea ce contează pentru noi este capacitatea antioxidantă a coajei de banană. Acest compus este bogat în luteină care curăță în profunzime orice toxină de pe piele și îndepărtează orice particule de murdărie.

Coaja de banană ideală pentru combaterea acneei

Este un truc ideal pentru a elimina acele coșuri enervante. Mai întâi vom curăța fața, apoi vom alege o banană coaptă și la sfârșit freci coaja timp de 10 minute pe față. Apoi lăsați să stea o vreme și curățați din nou pielea cu produsele obișnuite.

Coaja de banană pentru a evita apariția ridurilor

Trebuie să folosim bucăți mici de coajă plasându-le în cele mai sensibile zone ale feței. În acest fel puteți profita de cantitatea mare de fier, magneziu, potasiu și vitaminele B, A și E. Acest lucru întârzie apariția ridurilor pe față.

Coaja de banană pentru tratarea pielii uscate

Puteți face un tratament special anti-uscare a pielii . Pentru a face acest lucru, trebuie să lichefiați o coajă tăiată în felii mici cu o lingură de bicarbonat. Aplicați acest amestec pe gât și față, lăsându-l să acționeze timp de aproximativ 20 de minute. Apoi clătiți cu apă rece.

Coaja de banană pentru hidratarea pielii

Pentru a face o mască cu coajă de banană puteți folosi o jumătate de castravete și pulpă de mango macerată. Acest lucru ar trebui să fie întins pe întreaga zonă pe care doriți să o hidratați și apoi clătiți cu apă caldă.

Coajă de banane pentru a vindeca părul deteriorat

Trebuie să introduceți bucăți mici de coajă de banană în șamponul pe care îl folosiți. Apoi spală-ți părul normal.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel