Cum să eliminați cu bicarbonat zgârieturile de pe aragazul din oțel inoxidabil. Trucul ieftin și la îndemâna oricărei gospodine

Loredana Iriciuc |
Data publicării:
Cum să eliminați cu bicarbonat zgârieturile de pe aragazul din oțel inoxidabil. Trucul ieftin și la îndemâna oricărei gospodine
Cum să eliminați cu bicarbonat zgârieturile de pe aragazul din oțel inoxidabil. Trucul ieftin și la îndemâna oricărei gospodine

Când curățăm locuința, uneori nu ne dăm seama că metodele sau produsele noastre deteriorează suprafețele. Acesta este un lucru care se întâmplă adesea în bucătărie, deoarece se umple constant cu grăsime, dar nu vă faceți griji, astăzi vă aducem o soluție ieftină și ușoară, deoarece vă vom spune cum să eliminați zgârieturile de pe aragazul din oțel inoxidabil cu bicarbonat de sodiu.

Când zgâriem aragazul prea tare sau cu unelte care nu sunt potrivite, putem zgâria oțelul inoxidabil, făcându-l să pară vechi și chiar neglijat. Totuși, nu trebuie să trăiești regretând că ai folosit un burete de sârmă pentru a-ți curăța aragazul. Îi putem reda strălucirea și putem reduce intensitatea zgârieturilor cu un produs pe care practic toată lumea îl are acasă.

Citește și Ingredientul din bucătăria ta care va lăsa hainele tale albe să arate ca noi!

În plus, această metodă nu poate fi aplicată doar pe aragaz, funcționează perfect și pentru chiuvetă și chiar tacâmuri din inox. Toată bucătăria ta va străluci ca în prima zi cu o metodă ieftină și fără toxicitate.

 

Cum să eliminați zgârieturile de pe aragazul din oțel inoxidabil cu bicarbonat de sodiu

 

Elaborarea pas cu pas:

Eliminați toate reziduurile alimentare sau grăsimea care se află pe aragaz. Cu un burete cu puțin săpun lichid și apă, faceți prima curățare.

Apoi, curățați săpunul de pe aragaz cu o cârpă umedă.

Amestecă o cană de oțet cu două căni de apă. Umeziți cârpa în amestecul de oțet și apă și treceți peste suprafața aragazului.

Lăsați să stea două minute, stoarceți bine cârpa și treceți din nou cu ea pe suprafața aragazului.

Încearcă și Pune bicarbonat de sodiu când fierbi ouăle. Trucul genial pe care trebuie să-l pui în practică!

Apoi, faceți un amestec de bicarbonat de sodiu și suc de lămâie și cu ajutorul unei cârpe lustruiți suprafața din oțel inoxidabil. După aceea, uscați cu o cârpă curată și moale.

Dacă vrei să îi dai un plus de strălucire, usucă perfect bine suprafața după ce o lustruiești cu bicarbonat și lămâie. Nu trebuie să rămână nici o picătură.

Pentru un plus de strălucire, întindeți puțină făină sau amidon de porumb pe suprafața aragazului și lustruiți din nou cu o cârpă foarte uscată și moale ca să îndepărtați reziduurile oricăreia dintre aceste pulberi. Acest pas este doar unul opțional pentru un plus de strălucire.

Vezi și Cum să faci un odorizant de cameră cu bicarbonat de sodiu. Trucul foarte ieftin prin care să ai o casă care miroase mereu a prospețime

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel