Ingredientul din bucătăria ta care va lăsa hainele tale albe să arate ca noi!

Loredana Iriciuc |
Data publicării:
Ingredientul din bucătăria ta care va lăsa hainele tale albe să arate ca noi!
Ingredientul din bucătăria ta care va lăsa hainele tale albe să arate ca noi!

Oțetul este ingredientul din bucătăria ta care va lăsa hainele tale albe să arate ca noi! Oțetul este ideal nu numai pentru a găti mâncăruri delicioase, ci poți profita de puterea lui și în zona de curățare.

Oțetul este un ingredient care poate fi utilizat în bucătărie pentru lucruri multiple: oferă un gust excelent sosurilor și salatei, are o putere impresionantă în curățarea oalelor și tigăilor și poate, de asemenea, fi de ajutor în alte zone ale casei, mai ales atunci când este vorba de spălarea hainelor albe, deoarece este perfect pentru îndepărtarea petelor și astfel ne economisește mult efort și bani.

Citește și Trucul genial pentru a curăța tigăile ca să arate ca noi! Cele două ingrediente minune pe care cu siguranță le ai deja în bucătărie!

Trebuie să știți că, folosind oțetul pentru a vă lăsa hainele albe ca noi, poate funcționa atât la spălarea manuală, cât și la mașina de spălat. Acest ingredient vă va ajuta să eliminați petele de transpirație și tot felul de alimente de pe haine, pe lângă faptul că elimină orice miros neplăcut. Trebuie să rețineți că poate fi folosit doar pe haine albe deoarece poate fi puțin abraziv cu hainele colorate. Citiți în continuare acest material StiriDiaspora.ro pentru a vedea cum să utilizați oțetul în spălarea hainelor albe.

 

Oțet, pentru spălarea manuală a hainelor

 

Dacă aveți de gând să spălați hainele de mână trebuie să urmați câțiva pași, astfel încât oțetul să poate lucra în mod eficient.

În primul rând trebuie să se pregătească hainele cu apă caldă. Apa nu trebuie să fie la punctul de fierbere, însă trebuie să fie destul de fierbinte. Înmuiați-vă hainele în apă, apoi adăugați o cană de oțet alb și amestecați ușor. Lăsați hainele în apă cu oțet peste noapte.

Citește și Cum să curățați rapid oalele arse cu produse pe care le aveți în casă. Trucuri simple și ieftine cu bicarbonat, lămâie sau cola

Odată ce ați lăsat hainele să se înmoaie în oțet, scoteți-le din amestec și clătiți foarte bine, apoi vă puteți spăla hainele așa cum o faceți de obicei. Veți observa că petele au dispărut și spălarea va fi mult mai ușoară și mai rapidă. Odată ce sunt curate, uscați-vă hainele în aer liber, la soare.

Dacă aveți nevoie să îndepărtați petele încăpățânate, puteți aplica puțin bicarbonat de sodiu pe zona afectată înainte de a le înmuia în oțet.

 

Oțet, pentru albirea hainelor în mașina de spălat

 

Dacă urmează să vă spălați rufele în mașina de spălat, nu vă faceți griji, puteți profita în continuare de puterea oțetului pentru a vă lăsa hainele albe ca noi.

Trebuie doar să adăugați oțetul în compartimentul pentru detergent și să puneți un ciclu de spălare normal, dar cu apă fierbinte.

Citește și Cum să obții oglinzi perfecte și strălucitoare. Trucurile geniale cu amoniac sau cartof care le vor face să fie impecabile

După acest ciclu, vă puteți spăla rufele cu procedura pe care o utilizați în mod normal și hainele vor fi foarte curate.

Uscați-le la soare și vor fi gata de îmbărcat!

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

19 apr 2024, 22:40 in Știri
Accident de metrou la Viena 
Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel