Casa Regală a organizat o slujbă de pomenire la trei ani de la moartea regelui Mihai I

Casa Regală a României a organizat sâmbătă o slujbă de pomenire la trei ani de la moartea regelui Mihai I. A fost o ceremonie privată desfășurată în Satul Regal de pe Domeniul Săvârșin.

Casa Regală a României a organizat sâmbătă un parastas închinat Regelui Mihai. Slujba de pomenire a fost oficiată, în aer liber, în Satul Regal de pe Domeniul Săvârșin.

A fost o ceremonie privată la care au participat doar membrii familiei regale. Sâmbătă se împlinesc trei ani de la moartea regelui Mihai I.

„Astăzi se împlinesc trei ani de la trecerea la cele veșnice a Regelui Mihai I. Majestatea Sa Margareta și Alteța Sa Regală Principele Radu au participat, în Satul Regal de pe Domeniul Săvârșin, la un parastas închinat Regelui Mihai. Slujba de pomenire a fost oficiată, în aer liber, de parohul bisericii ortodoxe din localitate, părintele Călin Mădăluță, fără prezența publicului. Altețele Lor Regale Principesa Elena, Principesa Irina, Principesa Sofia și Principesa Maria au făcut pomenirea tatălui lor în cadru privat, alături de familiile lor. La Săvârșin a fost o zi de decembrie caldă și cu soare strălucitor, exact precum a fost, acum trei ani, ziua înmormântării suveranului. Veșnic pomenirea Lui!”, scrie în mesajul postat pe Facebook de Casa Regală, potrivit Mediafax.

[citeste si]

Get it on App Store Get it on Google Play


  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

  TOP STIRI CELE MAI

Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

nxt.201
YesMy