DOCUMENT "salvoconducto" pentru românii din Spania care merg să voteze. E necesar dacă sunteți OPRIȚI de Poliție

Liviu Ludovic |
Data publicării:

Românii din Spania care merg sa voteze la alegerile parlamentare și care sunt supuși controalelor autorităților pot prezenta un document oficial care să ateste motivul pentru care se află pe stradă. Descarcă documentul "salvoconducto".  

"Primii alegători au sosit deja la urnele de vot! Cele de secții de votare din #Spania sunt deschise cetățenilor români astăzi 5 decembrie, până la ora 21.00 și mâine, 6 decembrie, în intervalul orar 7.00-21.00!", este mesajul postat pe Facebook de Ambasada României în Spania.

Totodată, pentru a nu întâmpina dificultăți în timpul deplasărilor la secțiile de votare din cauza restricțiilor de circulație impuse de măsurile nati-COVID în această țară, Ambasada pune la dispoziția românilor un document „salvoconducto” care poate fi prezentat la un eventual control al poliției.

Document "salvoconducto" Spania

 

Apasă AICI pentru a DESCĂRCA documentul de tip “salvoconducto” care poate fi prezentat la un eventual control al autorităților spaniole, împreună cu un document de identitate românesc.

Secțiile de votare din Spania.

Românii de pretutindeni sunt așteptați la vot, pe 05 și 06 decembrie, pentru alegerile parlamentare 2020.

Vezi lista completă a secțiilor de votare din Spania: Secții votare Spania 2020. Unde votezi la alegerile parlamentare: vezi lista COMPLETĂ

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel