Belgia. Răsturnare de situație în cazul băiețelului român ucis: Tatăl vitreg și mama o acuză pe sora de 13 ani că l-ar fi abuzat pe Raul

Loredana Iriciuc |
Data publicării:
Belgia. Răsturnare de situație în cazul băiețelului român ucis: Tatăl vitreg și mama o acuză pe sora de 13 ani că l-ar fi abuzat pe Raul
Belgia. Răsturnare de situație în cazul băiețelului român ucis: Tatăl vitreg și mama o acuză pe sora de 13 ani că l-ar fi abuzat pe Raul

Tatăl vitreg Nicu C. și mama lui Raul, Ioana M., o acuză pe sora de 13 ani a victimei, care este și martorul principal că l-a abuzat pe băiețelul român de 9 ani, în Belgia.

Trupul tânărului Raul a fost recuperat pe 13 aprilie la Houtdok, un cunoscut loc de relaxare. Închis într-o geantă de sport încărcată cu pietre, copilul a fost aruncat în apă la sfârşitul lunii ianuarie de către tatăl său vitreg Nicu C., un român de 34 de ani, în prezenţa mamei copilului, Ioana M., în vârstă de 30 de ani. Suspectul le-a spus anchetatorilor că a acționat la cererea mamei. „În caz contrar, s-ar fi sinucis. Nu am vrut asta”, a explicat el, conform informațiilor de la Het Laatste Nieuws.

Bărbatul neagă însă că a fost implicat în moartea copilului. „De ce aș pedepsi atât de aspru copilul altcuiva? Nu eram tatăl lui adevărat”, a spus Nicu C., care susține că l-a lovit „ușor” pe băiat. Respinge astfel declarațiile surorii victimei, în vârstă de 13 ani, conform cărora l-ar fi bătut regulat pe Raul cu o curea, l-ar fi pedepsit cu apă cu gheață sau apă fierbinte. Adolescenta și-a mai acuzat tatăl vitreg că i-ar fi aruncat frățiorul pe fereastră, lucru pe care suspectul îl neagă.

„Mi-a murit în brațe”. Mama lui Raul, copilul român găsit într-o geantă sport pe fundul unui lac din Belgia, se declară nevinovată. Mărturia surorii este incriminatoare

 

Mama a mărturisit că și-a lovit fiul

 

2. -imagine fara descriere- (belgia--rasturnare-de-situatie-in-cazul-baietelului-roman-ucis-tatal-vitreg-si-mama-o-acuza-pe-sora-de-13-ani-ca-l-ar-fi-abuzat-pe-raul-2.jpg)

SURSA FOTO: captură video rtl.be

Potrivit unor surse apropiate anchetei, mama lui Raul ar fi recunoscut în cele din urmă în timpul acestei lungi confruntări că și-ar fi lovit fiul de mai multe ori, pe motiv că era stresată de munca ei (muncea la o fabrică de procesare a cărnii). Imediat după arestarea ei, Ioana M. a explicat că nu poate oferi detalii despre împrejurările morții fiului ei, deoarece nu era prezentă la momentul evenimentelor. Ea l-a acuzat apoi pe Nicu C., pe baza declarațiilor fiicei sale.

Joi, 11 mai, cei doi suspecți s-au confruntat între ei și cu declarația surorii lui Raul. Anchetatorii au fost apoi surprinși să audă că mama își acuză fiica că și-ar fi lovit fratele mai mic cu un termos, dar fără să-l omoare. Adolescenta ar fi arătat uneori o anumită ură față de fratele ei, potrivit ei. Cuvinte care nu se potrivesc cu versiunea bunicii victimei, mama Ioanei M., care a asigurat presa că propria fiică i-ar fi provocat fiului ei o fractură de craniu cu un termos.

În timpul confruntării, tatăl vitreg, la rândul său, a confirmat versiunea Ioanei M.. 

3. -imagine fara descriere- (belgia--rasturnare-de-situatie-in-cazul-baietelului-roman-ucis-tatal-vitreg-si-mama-o-acuza-pe-sora-de-13-ani-ca-l-ar-fi-abuzat-pe-raul-3.jpg)

SURSA FOTO: captură video rtl.be

Băiețel român de numai 9 ani, găsit fără viață pe un lac din Belgia, într-o geantă sport. Povestea tragică a lui Raul, care a sfârșit în mâinile părinților

 

Încearcă mama să scape de o sentință grea acuzându-și fiica minoră? 

 

Deocamdată nu se știe dacă fata va fi supusă unui al treilea interogatoriu de către anchetatori. Unchiul, care a luat-o pe adolescentă în Germania, Marius Micu, a spus că nu a primit nicio cerere în acest sens. În orice caz, credibilitatea versiunii celor doi suspecți poate fi pusă la îndoială. Încearcă mama să scape de o sentință grea acuzându-și fiica minoră? 

Mama și tatăl vitreg al lui Raul au mai recunoscut că, după moartea lui, i-au aruncat unele bunuri în diferite coșuri de gunoi, detaliu dezvăluit de sora mai mare a victimei. 

Avocații celor doi suspecți au refuzat să comenteze aceste informații. Potrivit lui Sven Staelens, avocatul lui Nicu C., acesta din urmă „participă pe deplin la anchetă”.

Moartea lui Raul a lăsat Belgia în lacrimi: Sute de cetățeni l-au comemorat pe băiețelul român, găsit fără viață într-o geantă sport, pe fundul unui lac - FOTO

 

---------------------------------------------------------------------------------------------------------

Dacă doriți să fiți notificați direct pe WhatsApp atunci când apare o știre importantă, puteți intra pe unul din grupurile de dedicate cititorilor fideli StiriDiaspora accesând următoarele linkuri:

-> https://chat.whatsapp.com/JJePx9Ood2XAgm8wytbimH      

-> https://chat.whatsapp.com/J6n4XX2nQLL0yuoailBGk6      

-> https://chat.whatsapp.com/Jb6xHKTjTdhIGOmUrCk0qy      

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel