Anglia. Mai mulți români au supus o femeie la 11 ore de calvar: „Abuzuri bolnăvioase și îngrozitoare”

Loredana Iriciuc |
Data publicării:
Italia. Amenințări, control excesiv și violență: Un român orbit de gelozie, primește interdicție de a se apropia de parteneră
Italia. Amenințări, control excesiv și violență: Un român orbit de gelozie, primește interdicție de a se apropia de parteneră

Trei români au ținut ostatică o femeie, în vârstă de 44 de ani, și au supus-o la 11 ore de calvar într-un apartament din Leigh, Anglia. Bărbații au fost condamnați, ieri, la pedepse de 36 de ani de închisoare. 

Adrian V., în vârstă de 31 de ani, Sandokan P., în vârstă de 40 de ani, și Constantin D., în vârstă de 24 de ani, toți de naționalitate română, au supus victima, în vârstă de 44 de ani, la abuzuri „bolnavioase și îngrozitoare” în iunie anul trecut, arată procurorii.

Poliția din Greater Manchester a spus că femeia a fost atrasă într-un apartament din Leigh după ce i s-a promis o băutură caldă.

Adrian V. a fost condamnat la 13 ani de închisoare, în timp ce Sandokan P. și Constantin D. au fost condamnați la câte 11 ani și jumătate de judecătorii Bolton Crown Court.

Cei trei români au fost găsiți vinovați de două acuzații de viol și sechestrare.

 

„Victima a fost abuzată într-unul dintre cele mai rele moduri”

 

Poliția a spus că victima era singură în fața unui adăpost pentru persoane care locuiesc pe stradă când Adrian V., din Leigh, s-a apropiat de ea. Cu câteva clipe mai devreme, Sandokan P., din Leigh, și Constantin D., fără adresă fixă, intraseră într-o proprietate de cealaltă parte a drumului.

Victima a acceptat să intre în apartament după ce i s-a promis că i se va oferi o băutură caldă și ceva de mâncare. Dar ușa a fost încuiată în spatele ei și i s-a spus să meargă sus la apartamentul de la ultimul etaj, potrivit anchetatorilor.

Cei trei români au ținut-o pe femeie în apartament împotriva voinței ei și au violat-o pe rând. Femeia a putut pleca în cele din urmă după 11 ore, iar incidentul a fost raportat poliției.

„Victima a fost abuzată într-unul dintre cele mai rele moduri. Acești bărbați au profitat de vulnerabilitatea ei pentru a o atrage la adresă. A fost o încercare îngrozitoare care, fără îndoială, va lăsa victimei un impact dăunător și bântuitor”, a precizat un agent în cadrul Poliției.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel