Spania. Un român a sechestrat și violat o prostituată, într-un club de noapte. Agresorul riscă ani grei de pușcărie

Nicoleta Baciu |
Data actualizării: | Data publicării:
Spania. Un român a agresat violent și a violat o prostituată, într-un club de noapte. Procurorii îl vor opt ani după gratii.
Spania. Un român a agresat violent și a violat o prostituată, într-un club de noapte. Procurorii îl vor opt ani după gratii.

Parchetul Provincial cere opt ani de închisoare pentru un român, acuzat de infracțiune de viol și vătămare ușoară împotriva unui angajat al Clubului Macabucha din orașul Briviesca. Evenimentele datează din 25 martie 2018, data la care inculpatul, care are la activ mai multe antecedente penale, a mers la club, în jurul orei 19.00, și a apelat la serviciile sexuale ale unei prostituate.

Inculpatul român a ajuns în fața magistraților Tribunalului, fiind acuzat că a agresat și violat o femeie în clubul din orașul Briviesca. În plus, bărbatul i-a acoperit gura pentru a o împiedica să ceară ajutor. Acum, procurorii cer 8 ani de închisoare pentru românul care a violat o prostituată în clubul de noapte Macabucha din orașul Briviesca.

În ziua agresiunii, pe data de 25 martie 2018, cei doi au urcat într-o cameră din clubul de noapte. Ajunși înăuntru, românul a apucat-o violent pe femeie de păr, obligând-o sa-i facă sex oral. În fața unui astfel de comportament, prostituata a decis să nu continue prestația și a încercat să părăsească camera.

Clientul român a lovit-o de mai multe ori și a imobilizat-o. Ținând-o strâns, românul a violat-o brutal, acoperindu-i gura pentru a o împiedica să țipe și să ceară ajutor.

În urma agresiunii, femeia a suferit contuzii în zona lombară stângă și la brațul drept, precum și stres post-traumatic. Victima a avut nevoie de 90 de zile pentru a se vindeca, scrie diariodeburgos.es.

Spania. Un român a agresat violent și a violat o prostituată, într-un club de noapte. 

 

Inculpatul român a fost arestat  provizoriu pe 26 martie 2018, dar în luna iunie a aceluiași an a fost eliberat pe cauțiune și i s-a interzis să se apropie de victimă pe o rază de cel puțin 500 de metri sau de a comunica cu aceasta.

Din acest motiv, Parchetul solicită opt ani de închisoare cu pedeapsa accesorie a interzicerii exercitării dreptului de vot pe durata executării pedepsei, o amendă, de trei luni, cu o cotă zilnică de 10 euro și răspunderea  subsidiară de o zi de privațiune de libertate pentru două cote neachitate.

De asemenea, românul a primit interdicția de a se apropia de victimă pe o rază de 500 de metri, de a o contacta prin orice mijloace timp de 10 ani și obligația de a plăti cheltuielile de judecată. Procesul va avea loc pe 23 februarie la Curtea Provincială.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel