Hoț român în Franța, greșeală de amator: A furat o pereche de cercei, apoi și-a dat lăsat datele pentru un card de fidelitate

Nicoleta Nicolau |
Data publicării:
Spania. Un român a fost arestat după ce a jefuit casa unei femei
Spania. Un român a fost arestat după ce a jefuit casa unei femei

Un hoț român și-a lăsat datele personale la magazinul de bijuterii de unde a furat o pereche de cercei și a cheltuit 500 de euro cu un card bancar care nu era al lui.

Un hoț de bijuterii a fost găsit rapid de poliție după ce a luat un card de fidelitate de la magazinul pe care l-a jefuit în Guingamp, Côtes-d'Armor. Aceasta este povestea incredibilă relatată luni de Le Télégramme. Bărbatul a fost condamnat la 18 luni de închisoare, dintre care șase cu suspendare, pentru furt și fraudă. Românul a recunoscut faptele relatate.

Fostul deținut, care a fost eliberat în noiembrie anul trecut, a început să înșele o femeie de 65 de ani în decembrie, potrivit presei franceze. Acesta a sustras discret cardul bancar al victimei, pe care era scris codul său.

Hoț român în Franța, greșeală de amator

 

Cu acest card, el cheltuiește 350 de euro într-o tutungerie și peste 700 de euro într-un magazin specializat în bunuri second-hand. În cele din urmă, decide să meargă la un magazin de bijuterii pentru a cumpăra cadouri pentru prietena sa și cumpără bijuterii în valoare de 500 de euro.

Cu toate acestea, nu poate cumpăra o pereche de cercei, deoarece limita de plată a cardului a fost atinsă. Însă nu renunță la bijuterii, așa că le fură. Doar că clientul rău intenționat tocmai ce completase cu datele sale un formular pentru un card de fidelitate și, prin urmare, dăduse informațiile sale magazinului, care a ajuns rapid la el.

A furat o pereche de cercei, apoi și-a dat lăsat datele pentru un card de fidelitate

 

Bijutierul a depus o plângere după ce a observat furtul, iar jandarmii l-au arestat în scurt timp pe hoț, care s-a conformat și a fost încarcerat pentru a-și ispăși o parte din pedeapsă, adaugă ziarul local francez.  

Încă nu toți românii sunt atât de atenți cu iubitele lor, precum voia să fie hoțul amator. O femeie din Lyon a fost stropită cu spirt și incendiată de fostul său iubit. Potrivit medicilor, victima are nevoie de 80 de zile de tratament. Tragedia s-a produs sâmbătă, 22 ianuarie. Atacatorul, un român, a fost dus luni în fața magistraților.  

Vezi și: Franța. Un român și-a stropit fosta iubită cu spirt și i-a dat foc. Atacatorul nu a acceptat despărțirea și s-a răzbunat

O femeie de 35 de ani a suferit o tentativă de omor din partea fostului său partener, sâmbătă, 22 ianuarie, după ce tocmai se despărțise de el. Presupusul făptuitor, un bărbat de origine română, și-a stropit victima cu spirit medicinal, înainte de a-i da foc. Flăcările i-au provocat victimei arsuri pe față, brațele și piept.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel