Anglia. Român, găsit fără viață pe o stradă: Poliția face apel la cetățeni pentru a-l găsi pe călăul lui Ștefan

Loredana Iriciuc |
Data publicării:
Anglia. Român, găsit fără viață pe o stradă: Poliția face apel la cetățeni pentru a-l găsi pe călăul lui Ștefan
Anglia. Român, găsit fără viață pe o stradă: Poliția face apel la cetățeni pentru a-l găsi pe călăul lui Ștefan

Un român, în vârstă de 44 de ani, a fost găsit fără viață pe o stradă din Whetstone, districtul Blaby din Leicestershire, Anglia. A fost deschisă o anchetă pentru crimă.

Poliția Metropolitană a spus că bănuiește că decesul românului ar fi putut fi în urma un atac după ce ofițerii au fost chemați pe Chandos Avenue din Whetstone luni dimineața, 20 martie. Serviciile de urgență au intervenit după ora locală 06:00. Alarma a fost dată de un trecător care a susținut că un bărbat este rănit.

Medicii ajunși la fața locului nu au putut decât să constate decesul bărbatului. Într-un apel lansat astăzi, polițiștii spun că victima se numea Ștefan Stelian M., cetățean român care locuia în Anglia. Rudele sale apropiate au fost informate și sunt sprijinite de ofițerii specialiști.

2. -imagine fara descriere- (anglia--roman--gasit-fara-viata-pe-o-strada-politia-face-apel-la-cetateni-pentru-a-l-gasi-pe-calaul-lui-stefan-2.jpg)

SURSA FOTO: captură thisislocallondon.co.uk

O autopsie desfășurată marți, 21 martie, a stabilit cauza morții ca fiind o singură înjunghiere în zona inimii.

Anglia: Româncă, prinsă cu 155.000 de lire sterline în mașină: Cum a reușit Lucia să se îmbogățească și să fugă din Londra

 

Nu există momentan niciun suspect

 

În această etapă incipientă a anchetei, nu există încă arestări.

„Aș dori să fac un apel la orice martor care s-a aflat în zona Chandos Avenue și Whetstone High Street, N20 duminică, 19 martie, în jur de ora 22:30. Anchetele noastre sugerează că a avut loc o altercație pe Chandos Avenue cam la acea oră și căutăm orice martor în acest sens. Sunt interesat în special de oricine care ar fi avut o cameră de bord atunci când a călătorit pe oricare dintre aceste drumuri la momentul respectiv”, a declarat inspectorul șef detectiv Neil John.

3. -imagine fara descriere- (anglia--roman--gasit-fara-viata-pe-o-strada-politia-face-apel-la-cetateni-pentru-a-l-gasi-pe-calaul-lui-stefan-3.jpg)

SURSA FOTO: Facebook @Metropolitan Police Service

Oricine are informații care ar putea ajuta poliția este rugat să sune la 101 sau să scrie pe Twitter @MetCC și să citeze CAD968/20Mar, sau să sune anonim la Crimestoppers, la 0800 555 111.

Anglia. Șofer român de TIR, prins într-o parcare cum fura de la un coleg conațional motorină: „A fugit cu furtunul după el” - VIDEO

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel