Anglia. Șofer român de TIR, prins într-o parcare cum fura de la un coleg conațional motorină: „A fugit cu furtunul după el” - VIDEO

Loredana Iriciuc |
Data publicării:
Anglia. Șofer român de TIR, prins cum fura de la un coleg conațional motorină: „A fugit cu furtunul după el” - VIDEO
Anglia. Șofer român de TIR, prins cum fura de la un coleg conațional motorină: „A fugit cu furtunul după el” - VIDEO

Un șofer român de camion a prins un coleg cum încerca să-i fure motorină într-o parcare din Reading, regiunea South East din Anglia.

Șoferul român de camion a postat pe un grup pățania alături de poze și un video.

„Salut, colegi! Haideți să îl facem cunoscut pe domnul. L-am prins la rezervor cu furtunul întins să îmi golească rezervorul în parcarea de pe M4 Reading. A fugit cu furtunul după el. Vă salut! Drumuri bune și aveți grijă!”, a scris șoferul român de camion.

Spania. Doi români arestați și alți doi cercetați pentru că au furat peste 10 tone de motorină de la camioane de pe autostrada AP-7

 

Român cu un cazier impresionant, prins la furat de combustibil de la un camion

 

Nu este pentru prima dată când șoferii români de camion sunt furați de motorina din rezervor. Un alt român a fost prins în timp ce fura motorină de la un camion, dintr-o benzinărie din Vittoria, Italia. Bărbatul, care se pregătea să fure 280 de litri de motorină dintr-un autotren articulat parcat la o benzinărie, a fost arestat de către personalul Brigăzii Volante a Postului de Poliție Vittoria și de către personalul Unității Operaționale Radiomobile a Companiei de Carabinieri Vittoria.

Concret, personalul care lucra în cadrul operațiunilor de control în teritoriu a intervenit în apropierea unei stații de benzină situată de-a lungul drumului național 115, unde a fost semnalat un furt de motorină dintr-un camion articulat staționat. Imediat la sosire, ofițerii au observat un individ la bordul unui autoturism care, la vederea lor, a fugit imediat, încercând să își piardă urmele. 

Prin urmare, operatorii au pornit prompt în urmărirea fugarului și abia după o urmărire îndrăzneață au reușit să-l oprească, cu mare dificultate, având în vedere rezistența activă opusă de individ, identificat ca fiind un tânăr de 32 de ani, de naționalitate română, cu mai multe antecedente penale pentru infracțiuni de diferite genuri, printre care vătămare corporală, amenințare și evaziune.

După ce s-a luat legătura cu proprietarul camionului, s-a constatat că bărbatul, după ce a deteriorat capacele rezervorului de benzină al vehiculului, a sustras o cantitate mare de motorină pe care a turnat-o în bidoane de plastic.

Italia. Român, prins cu 100 de litri de motorină furată în portbagaj

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel