Un aeroport din Spania va avea patru zboruri pe săptămână către București, România, începând cu luna iunie

Alexandra Curtache |
Data actualizării: | Data publicării:
Aeroportul Castellón din Spania va avea patru zboruri pe săptămână către București, România începând cu luna iunie
Aeroportul Castellón din Spania va avea patru zboruri pe săptămână către București, România începând cu luna iunie

Aeroportul Castellón își consolidează legătura cu România, intensificându-și zborurile către București începând cu luna iunie.

Compania aeriană Wizz Air va opera patru zboruri săptămânale către capitala României, adăugând o nouă frecvență de zbor în fiecare duminică.

Această decizie a fost aprobată cu entuziasm de către directorul general al Aerocas, Justo Vellón, care a subliniat importanța strategică a acestei rute pentru Aeroportul Castellón., conform presei spaniole .

Îmbunătățirea serviciului către București este parte a eforturilor continue de extindere și consolidare a conectivității aeriene a orașului Castellón. Justo Vellón a exprimat determinarea de a atrage noi rute și de a consolida cele existente pentru a satisface cerințele pasagerilor și pentru a sprijini dezvoltarea economică a regiunii.

 

Peste 50.000 de pasageri au zburat în România anul trecut

 

În declarația sa, el a evidențiat că ruta către București a generat peste 50.000 de pasageri anul trecut, evidențiind creșterea semnificativă a cererii pentru această destinație.

În acest context, aeroportul a înregistrat progrese semnificative în ultimul sezon de vară, în special pentru rutele către Londra și București. Aceste două destinații au acum patru zboruri săptămânale și au văzut o dublare a capacității față de sezonul de iarnă, reflectând o creștere continuă a cererii pentru călătorii aeriene către aceste orașe importante.

Cu zece rute programate pentru acest an, Aeroportul Castellón demonstrează angajamentul său față de extinderea rețelei de destinații. În prezent, opt dintre aceste rute sunt operaționale, inclusiv destinații precum Roma, Berlin, Bruxelles și Milano, alături de cele menționate anterior. În plus, două noi rute către Porto și Bilbao vor fi adăugate în luna iunie, consolidând și mai mult opțiunile de călătorie ale pasagerilor.

Pe lângă extinderea rețelei internaționale, Aeroportul Castellón se concentrează și pe dezvoltarea conexiunilor interne. În acest sens, se lucrează la lansarea unei noi rute interne în cursul anului 2024, ceea ce ar putea consolida și mai mult poziția aeroportului ca un hub vital în rețeaua aeriană spaniolă.

 

-------------------------------------------------------------------------------------

Dacă doriți să fiți notificați direct pe WhatsApp, atunci când apare o nouă știre de interes EXCLUSIV pentru românii din SPANIA, puteți intra pe grupul de WhatsApp al cititorilor fideli StiriDiaspora accesând următorul link:

-> https://chat.whatsapp.com/GS0fhMGHpuhLxn63v90nS4 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel