A pus patru linguri de bicarbonat și două de apă oxigenată. Ce a putut să facă cu acest amestec este minunat!

Loredana Iriciuc |
Data publicării:
A pus patru linguri de bicarbonat și două de apă oxigenată. Ce a putut să facă cu acest amestec este minunat!
A pus patru linguri de bicarbonat și două de apă oxigenată. Ce a putut să facă cu acest amestec este minunat!

Potrivit studiilor, oamenii petrec mai mult de ⅓ din viața noastră dormind, pe lângă tot timpul suplimentar pe care îl putem petrece în patul nostru. Cu toate acestea, de multe ori uităm să curățăm temeinic acest spațiu intim, spălăm păturile când ne amintim și nu aerisim bine, ceea ce genereaza acumulare de piele moartă, acarieni, murdărie, transpirație, salivă și multe altele. De aceea, astăzi te vom învăța cum să faci un spray puternic de casă pentru a dezinfecta salteaua și pernele, fără spălare.

Este foarte important să spălăm cearșafurile cel puțin o dată pe săptămână, dar nu putem pune salteaua în mașina de spălat, așa că este important să căutăm remedii pentru a o menține în stare bună și pentru a evita problemele de sănătate. Pe lângă curățarea din când în când, trebuie să ne aerisim camera și patul în fiecare zi, fără excepție.

A pus scorțișoară într-o ceașcă de zaț cu cafea. Un truc fantastic de ieftin cu efecte miraculoase

Acarienii sunt mici microorganisme care aparțin familiei arahnidelor, trăiesc în praf și se găsesc în tot felul de țesături, inclusiv în patul nostru, dar cel mai îngrijorător lucru este că excrețiile lor acționează ca alergeni provocând mâncărimi, pete roșii, iritații, conjunctivite, dermatită, rinită alergică, astm și chiar bronșită.

Se reproduc în medii calde, umede, cu puțină aerisire, de aceea este o greșeală să facem patul imediat ce ne ridicăm, pentru că creăm mediul ideal pentru reproducerea și hrănirea lor, deoarece rămân prinși în cearșaf mâncând celulele pielii și transpirația.

Cum să scapi de mirosuri neplăcute din baie fără niciun efort. Acesta este secretul de curățare al casei pe care îl vei iubi

 

Spray puternic de casă pentru a dezinfecta salteaua și pernele, fără spălare

 

Materiale:

- 2 linguri apă oxigenată

- 4 linguri de bicarbonat de sodiu

- 1 lingură balsam de rufe

- 2 linguri de săpun neutru ras

- 1 litru de apă.

Nu știai că din aceste trei ingrediente faci cel mai bun degresant pentru a-ți curăța și parfuma bucătăria. Truc ieftin și de efect

Pas cu pas:

Fierbeți un litru de apă într-o oală și adăugați săpunul apoi amestecați până se dizolvă. Oprește focul și continuă să amesteci până se încorporează perfect. Cât este încă fierbinte, deja cu focul stins, adăugați restul ingredientelor.

Se amestecă până când rămâne o soluție omogenă și lasați-l să se răcească.

Turnați soluția într-o sticlă cu pulverizator, agitați foarte bine înainte de utilizare. descoperiți patul la fiecare a treia zi și aplicați acest spray. Lasă-l să-și facă efectul și să se usuce perfect timp de o oră.

Răzuiește coaja de la o lămâie, pune-o într-o cană cu bicarbonat și bagă la frigider. Un truc dezvăluit de gospodinele pricepute

Acum vă puteți face patul cu o aromă delicioasă și fără acarieni.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel