Răzuiește coaja de la o lămâie, pune-o într-o cană cu bicarbonat și bagă la frigider. Un truc dezvăluit de gospodinele pricepute

Loredana Iriciuc |
Data publicării:
Răzuiește coaja de la o lămâie, pune-o într-o cană cu bicarbonat și bagă la frigider. Un truc dezvăluit de gospodinele pricepute
Răzuiește coaja de la o lămâie, pune-o într-o cană cu bicarbonat și bagă la frigider. Un truc dezvăluit de gospodinele pricepute

Curățarea locuinței poate să nu fie suficientă pentru ca în casa ta să miroasă bine. Dacă faci baie și folosești și deodorant, procedează la fel în spațiile tale, mai ales acolo unde mirosurile neplăcute tind să se acumuleze. Te învățăm cum să faci un odorizant de casă pentru frigiderul tău.

Aceste arome neplăcute se pot datora mai multor cauze, dar de obicei are de-a face cu mâncarea „răsfățată” de acolo. Ele pot fi, de asemenea, legate de excesul de apă din tigaia condensatorului sau ca urmare a unei scurgeri.

Chiar și acumularea de îngheț în congelator poate fi o problemă și anume că umiditatea începe să-și facă treaba.

Pune bani în pământul din ghiveciul cu flori. Trucuri geniale de la experții financiari

 

Cum să faci un odorizant de casă pentru frigiderul tău?

 

Începeți prin a păstra doar alimentele în stare bună în frigider, deși există alimente care pot fi păstrate luni de zile, majoritatea pot fi păstrate doar aproximativ patru zile. Oricât de mult folosești recipiente de calitate, cu cât un aliment este mai proaspăt, cu atât poate fi păstrat mai puțin timp.

Apoi, faceți un deodorizant de casă pentru frigiderul dumneavoastră.

Truc fantastic cu sare pentru a curăța cele mai dificile pete de pe canapea sau fotoliu

Se rade echivalentul a două linguri de coajă de lămâie sau alte citrice și se amestecă cu o cană de bicarbonat de sodiu până se integrează. Se toarnă într-un recipient deschis, semiacoperit cu plastic autoadeziv sau folie, în care o să faceți câteva găuri. Dacă vrei să-i dai un plus, adaugă două cuișoare, deoarece servesc la neutralizarea mirosurilor. Este atât de eficient încât există cei care îl folosesc pentru a elimina respirația urât mirositoare și împotriva cariilor.

În fine, nu pierde din vedere faptul că este foarte important să îți cureți bine frigiderul, cel puțin o dată la trei săptămâni. În acest fel, ai grijă de alimentele tale și de durata de viață utilă a aparatului tău.

Dacă n-ai o „limba soacrei”, să-ți cumperi! Trucuri minunate cu această plantă recomandată de NASA să o avem în casă

Cu acest truc, curățarea casei este mult mai ușoară, frigiderul tău va mirosi delicios, fără atât de multe bătăi de cap.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel