Nu știai că din aceste trei ingrediente faci cel mai bun degresant pentru a-ți curăța și parfuma bucătăria. Truc ieftin și de efect

Loredana Iriciuc |
Data publicării:
Nu știai că din aceste trei ingrediente faci cel mai bun degresant pentru a-ți curăța și parfuma bucătăria. Truc ieftin și de efect
Nu știai că din aceste trei ingrediente faci cel mai bun degresant pentru a-ți curăța și parfuma bucătăria. Truc ieftin și de efect

Când vine vorba de curățarea locuinței, scoatem un arsenal mare de produse chimice abrazive și foarte puternice care pot cauza probleme de sănătate și maltrata suprafețele lucrurilor tale. Din fericire, există opțiuni mult mai prietenoase atât pentru corpul nostru, cât și pentru mediu. De aceea, astăzi vă vom învăța cum să faceți un degresant de lavandă de casă pentru a vă curăța și parfuma bucătăria.

Produsele de curățare din comerț au substanțe necunoscute care pot fi dăunătoare. În plus, majoritatea au mirosuri artificiale care pot provoca alergii sau vă pot răni nasul. Dar, cu remediile naturiste obțineți rezultate spectaculoase, cu arome delicioase și de lungă durată. De asemenea, vă ajută să alungați insectele fără a fi nevoie să vă faceți griji că nu știți ce folosiți.

Trucul banal pentru a ști dacă pepenele galben este copt. Sfat de la experți ca să nu-l mai cumperi crud niciodată

În plus, această rețetă super eficientă vă va ajuta să profitați de deșeurile organice, nu va păta nicio suprafață și este foarte sigură. Așa că luați notițe și nu mai pierdeți banii pe articole abrazive și optați pentru o metodă naturală, cu o aromă delicioasă și super fresh, ca să uitați de cele mai dificile pete.

 

Cum să faci un degresant de lavandă de casă pentru a-ți curăța și parfuma bucătăria

 

O să ai nevoie:

- frunze și flori de lavandă

- coji proaspete de lamaie

- oțet alb

- apă.

Răzuiește coaja de la o lămâie, pune-o într-o cană cu bicarbonat și bagă la frigider. Un truc dezvăluit de gospodinele pricepute

Pregătirea pas cu pas:

Într-un borcan de sticlă perfect curat, cu capac, puneți lavanda și cojile de lămâie. Umple borcanul cu oțet alb și închide-l foarte bine.

Păstrați-l într-un loc întunecat și uscat, nu poate fi expus la lumină în niciun moment. Lăsați-l să se odihnească timp de 15 până la 20 de zile.

După ce zilele au trecut, strecurați amestecul.

Truc fantastic cu sare pentru a curăța cele mai dificile pete de pe canapea sau fotoliu

Turnați amestecul dumneavoastră de lavandă și lămâie într-o sticlă cu pulverizator. Apoi adăugați aceeași cantitate de apă.

Curățați aragazul, hota, cuptorul, blatul sau orice doriți cu acest amestec puternic. Nu îl folosiți pe materiale de lemn, dar puteți curăța chiar și oglinzile și sticla.

Pune bani în pământul din ghiveciul cu flori. Trucuri geniale de la experții financiari

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel