Trucul banal pentru a ști dacă pepenele galben este copt. Sfat de la experți ca să nu-l mai cumperi crud niciodată

Loredana Iriciuc |
Data publicării:
Trucul banal pentru a ști dacă pepenele galben este copt. Sfat de la experți ca să nu-l mai cumperi crud niciodată
Trucul banal pentru a ști dacă pepenele galben este copt. Sfat de la experți ca să nu-l mai cumperi crud niciodată

Când vine vorba de cumpărături, trebuie să ții mereu cont de cele mai importante sfaturi pentru a o face cu succes și pentru a nu eșua. Acest lucru se întâmplă în principal cu fructele și legumele. Prin urmare, astăzi vă vom oferi un truc banal ca să știți dacă pepenele galben este copt. Vă va surprinde!

Când mergi la supermarket sau în piață pentru a cumpăra mâncare, ai putea să te trezești în situația de a nu ști ce fel de fructe să cumperi, mai ales când nu știi dacă sunt coapte sau dacă au nevoie de puțin mai mult timp ca să fie bune de mâncat. 

Deși s-ar putea să vină o persoană drăguță și să te ajute, realitatea este că ai putea fi pe cont propriu în timp ce faci cumpărăturile. Iar scenariile sunt diverse, de la momentul în care alegi o bucată aproape verde până la momentul în care alegi să iei un fruct care este pe cale să devină copt. 

Răzuiește coaja de la o lămâie, pune-o într-o cană cu bicarbonat și bagă la frigider. Un truc dezvăluit de gospodinele pricepute

Așa că dacă nu vrei să ți se întâmple asta, îți recomandăm să ții cont de aceste sfaturi care te vor ajuta data viitoare când vei ieși să cumperi fructe. Nu vei mai suferi de această problemă incomodă!

 

Vrei să știi dacă pepenele galben este copt? Ia-ți notițe

 

Potrivit experților în managementul fructelor și legumelor, pentru a ști dacă un fruct este bun și dacă are un gust bun, trebuie doar să arunci o privire asupra lui și vei avea o idee mai bună despre aroma lui.

Cu siguranță te vei întreba cum să o faci. Este mult mai simplu decât crezi! Îți oferim aceste sfaturi pe care ar trebui să le pui în practică acum. Cumpărarea fructelor tăiate la jumătate nu este cea mai bună idee, așa că această opțiune este exclusă atunci când vine vorba de alegere atunci când faceți cumpărăturile.

Habar nu aveai ce truc uimitor poți face din două linguri de zaț de cafea și două de iaurt. Trebuie să-l încerci

Potrivit experților, secretul este să observați în detaliu coaja. Când devine maro, este cel mai bun moment pentru a-l mânca; De asemenea, ar trebui să aibă o aromă dulce. În schimb, dacă vi se oferă posibilitatea de a simți pepenele, vă recomandăm să atingeți în centru, în spațiul circular. Dacă observați că se scufundă ușor degetul, înseamnă că este gata pentru a fi servit.

Acum că știi acest truc pentru a ști dacă un pepene galben este copt, nu vei da greș din nou data viitoare!

Pune într-o sticlă goală un pumn de boabe de orez. Un truc fără efort pe care n-ai cum să-l ratezi

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel