Cum să scapi de mirosuri neplăcute din baie fără niciun efort. Acesta este secretul de curățare al casei pe care îl vei iubi

Loredana Iriciuc |
Data publicării:
Cum să scapi de mirosuri neplăcute din baie fără niciun efort. Acesta este secretul de curățare al casei pe care îl vei iubi
Cum să scapi de mirosuri neplăcute din baie fără niciun efort. Acesta este secretul de curățare al casei pe care îl vei iubi

Pare imposibil și nu, nu este doar un truc pentru a-ți atrage atenția. Cu acest truc vei scăpa de mirosurile neplăcute din baie fără a depune cel mai mic efort. De fiecare dată când pulverizați baia cu acest spray, aceasta se va curăța și dezinfecta singură. Acesta este secretul de curățare a casei pe care îl veți iubi.

Toaleta adăpostește o cantitate bună de germeni și, chiar dacă rutina ta de igienă este strictă, vasul, capacul și practic toate părțile sale ajung să fie stropite cu materii fecale. În plus, este o zonă foarte umedă în care bacteriile care îți îmbolnăvesc familia cu ușurință proliferează cu ușurință.

Cu două ingrediente banale din bucătărie vei avea o podea perfectă. Încearcă aceste trucuri

Și, deși există obiecte mult mai murdare decât o toaletă, de data aceasta ne vom ocupa de curățarea și dezinfectarea interiorului toaletei, unde curățați mereu foarte greu.

Curăță vasul de toaletă în câteva minute, fără efort: Un truc genial! Ai nevoie de forme pentru brioșe și congelator

 

Truc pentru a scăpa de mirosuri neplăcute din baie fără niciun efort

 

Există multe trucuri pentru a vă curăța toaleta, dar până acum nu am dat de unul care să pună capăt și mirosului urât atât de caracteristic vasului de toaletă. Doar urmați acest pas cu pas:

Luați o pereche de foarfece și tăiați colțurile de pe fundul pastei. Cu un ac, înțepăți pasta în diferite puncte. Acum deschide puțin capacul. Pune-l în rezervorul de toaletă și voilà.

Nu știai că din aceste trei ingrediente faci cel mai bun degresant pentru a-ți curăța și parfuma bucătăria. Truc ieftin și de efect

Acum, de fiecare dată când trageți apa, toaleta se va curăța singură, fără să faceți altceva. Uitați să petreceți ore și ore făcând curățenie în baie și profitați de timpul liber.

Pasta de dinți este antibacteriană, așa că de fiecare dată când trageți apa, se vor spăla toate bacteriile din toaletă. Și, deoarece conține fluor, spălă salitrul din toaletă. În cele din urmă, acel miros proaspăt de mentorl va adăuga o notă specială băii tale.

Cu acest truc pentru curățarea casei, îți vei face baia să arate ca nouă.

Truc fantastic cu sare pentru a curăța cele mai dificile pete de pe canapea sau fotoliu

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel