Curăță vasul de toaletă în câteva minute, fără efort: Un truc genial! Ai nevoie de forme pentru brioșe și congelator

Nicoleta Nicolau |
Data publicării:
Curăță vasul de toaletă în câteva minute, fără efort: Un truc genial! Ai nevoie de forme pentru brioșe și congelator
Curăță vasul de toaletă în câteva minute, fără efort: Un truc genial! Ai nevoie de forme pentru brioșe și congelator

Multe dintre toalete trebuie curățate zilnic, mai ales din cauza calității apei, folosind un detergent special, altfel instalațiile sanitare vor începe să arate inestetic. Iată câteva soluții simple pentru a menține mereu vasul de toaletă curat și igienizat, fără prea mult efort.

Din cauza calității apei, pe smalțul alb apar pete galbene foarte evidente. Mirosul neplăcut este, de asemenea, o problemă.

Produsele chimice de uz casnic de înaltă calitate care dau rezultate rapide și nu dăunează sănătății sunt scumpe. Prin urmare, merită luate în considerare remediile făcute în casă.

Un truc genial! Ai nevoie de forme pentru brioșe și congelator

 

Deci, cum se curăță un vas de toaletă?

Tot ceea ce se folosește pentru această metodă este, de obicei, la îndemâna fiecărei gospodine. Va trebui să confecționăm niște bile pentru vasul de toaletă, care pot fi folosite cel puțin în fiecare zi pentru a menține igiena.

Pentru a face acest lucru, trebuie să luați un pahar de bicarbonat de sodiu, să îl combinați într-un castron cu un sfert de cană de acid citric și să turnați câteva linguri mari de detergent pentru vase.

Trebuie să obțineți o consistență omogenă, să formați apoi amestecul într-o minge și să o puneți în forme de brioșe de unică folosință. Dispozitivul de curățare astfel obținut trebuie apoi plasat în congelator.

Utilizarea este simplă: mingea astfel obținută este aruncată în toaletă și după o oră trebuie doar să apăsați butonul de tragere a apei. Ca rezultat, veți fi uimit de curățenia și de mirosul plăcut.

Cum să curățați conductele de canalizare simplu și fără efort

 


Pentru a răspunde la întrebarea obișnuită despre cum se curăță o conductă de canalizare, este necesar nu numai să se determine natura blocajului, ci și locația acestuia în sistem. Nu este întotdeauna posibil să apelați la profesioniști care să îndepărteze conducta înfundată, așa că trebuie să știți cum să faceți față singuri acestei probleme. Toată lumea este capabilă să îndepărteze înfundarea din conducta de canalizare cu propriile mâini, dar pentru a face acest lucru, trebuie să înțelegeți unele dintre nuanțele implicate în acest proces.

Remediile populare vă permit să eliminați înfundările operaționale simple, care pot include un dop de grăsime. Cel mai simplu mod de a îndepărta un blocaj este să turnați apă clocotită în vasul de toaletă sau în chiuvetă. Cu toate acestea, nu uitați că țevile din plastic pot fi deformate de apa fierbinte.

Bicarbonatul de sodiu și oțetul pot elimina eficient blocajele operaționale. Pentru a face acest lucru, scoateți sifonul, curățați-l, apoi turnați aproximativ 200 de grame de bicarbonat de sodiu în țeavă și oțet în ea. Este important de reținut că cantitatea de oțet trebuie să fie de două ori mai mare decât cea de bicarbonat de sodiu.

Un alt remediu popular pe care îl puteți folosi pentru a elimina un blocaj în conducta de canalizare este un amestec de sare și bicarbonat de sodiu, care trebuie dizolvat în apă. Amestecați aproximativ 100 de grame de sare și 200 de grame de bicarbonat de sodiu în apă și turnați încet soluția în scurgere.

Curăță vasul de toaletă în câteva minute, fără efort


Ce se folosește pentru a curăța țevile de canalizare într-o casă? Folosirea unui piston manual vă permite să eliminați un blocaj prin chiuvetă. Versiunea mecanică este utilizată pentru a elimina blocajele din conducta din spatele vasului de toaletă. Dacă folosiți un piston de mână pentru a elimina un blocaj în sistemul de canalizare, puteți folosi bicarbonat de sodiu. Combinația corectă a diferitelor metode de curățare permite obținerea unor rezultate bune într-o perioadă scurtă de timp. Atunci când îndepărtați blocajul cu ajutorul pistonului, este recomandabil să vă asigurați că nivelul apei din interiorul chiuvetei se suprapune complet peste partea de cauciuc a pistonului. Dispozitivul mecanic include părți suplimentare, cum ar fi: o supapă în mâner și un mâner retractabil. Mânerul retractabil permite o presiune ridicată, care nu poate fi obținută cu un piston clasic.

Există un alt instrument popular care poate fi folosit pentru a sparge blocajele din canalizare - o frânghie de instalator. Așa numita „șopârlă“ este o tijă flexibilă care are un mâner pe o parte pentru comoditate și o duză specială pe cealaltă parte. Sârma poate avea forme diferite, în funcție de natura blocajului. În prezent, există duze sub formă de spirală și sub formă de cârlig.

Cablul este capabil să elimine un blocaj dificil cauzat de o cârpă sau de hârtie igienică. Îndepărtarea unui blocaj cu ajutorul unei frânghii sanitare este destul de simplă: introduceți frânghia în țeavă (până la blocaj) și apoi faceți o mișcare de rotație pentru a sparge blocajul.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel