Un tată criminal și-a omorât cei doi copii minori, convins că se vor transforma în „reptilieni”

Nicoleta Baciu |
Data publicării:
Un tată și-a omorât cei doi copii, convins că se vor transforma în „reptilieni”
Un tată și-a omorât cei doi copii, convins că se vor transforma în „reptilieni”

Un bărbat din California, adept al teoriilor conspirației QAnon și Illuminati, și-a ucis cei doi copii, de teama ca aceștia să nu se transforme în „reptilieni”, după ce „au luat ADN-ul șarpelui” de la mama lor. El și-a recunoscut crimele și a fost reținut de polițiști, potrivit NBC News.

Matthew Taylor Coleman, un bărbat în vârstă de 40 de ani, proprietar al unei școli de surf din California, a recunoscut în fața anchetatorilor FBI că și-a omorât cei doi copii, o fetiță de 3 ani și un băiețel de un an, pe care i-a înjunghiat cu un instrument ascuțit pentru pescuit. Potrivit polițiștilor, fetița a fost înjunghiată de 12 ori, iar băiatul, de 17 ori.

Bărbatul le-a spus anchetatorilor că și-a omorât copiii de teama că aceștia „vor deveni niște monștri”, după ce teoriile conspirației l-au determinat să creadă că soția sa a transmis „ADN-ul șarpelui” celor mici. Bărbatul a spus că a aflat despre „ADN-ul șarpelui” prin teoriile conspirației QAnon și Illuminati.

 

Tatăl criminal şi-a recunoscut crimele

 

Coleman le-a mărturisit anchetatorilor că este conștient că ceea ce a făcut este greșit, dar „aceasta a fost singura cale de acțiune pentru a salva lumea”. Bărbatul a fost prins, fiind reclamat la poliţie de soţia sa, care era îngrijorată că a plecat cu copiii şi nu a mai răspuns la mesajele ei. Polițiștii l-au găsit pe Coleman cu ajutorul funcției de căutare a telefonului mobil, care a arătat că acesta ajunsese în Mexic, Rosarito. Ulterior, poliţiştii au sesizat FBI, fiind un caz de răpire, iar autorităţile l-au reţinut după întoarcerea în SUA. Bărbatul şi-a recunoscut crimele şi le-a spus anchetatorilor unde se află arma cu care şi-a ucis copiii. Acesta a identificat cadavrele recuperate de autorităţile mexicane.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

19 apr 2024, 22:40 in Știri
Accident de metrou la Viena 
Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel