Trei minori români, înjunghiaţi cu un cuţit, în plină stradă, de un tânăr  

Nicoleta Baciu |
Data publicării:
cutit_scandal
cutit_scandal

Trei minori au fost înjunghiați pe o stradă din localitatea Viișoara, județul Cluj, de un tânăr de 20 de ani. Incidentul a avut loc marți seara. Cele trei victime au între 15 şi 16 ani.

„La data de 22 iunie a.c., în jurul orei 22.10, polițiștii Secției 4 Poliție Rurală Câmpia-Turzii au fost sesizați cu privire la producerea unei stări conflictuale care ar fi avut loc între patru persoane de sex masculin, pe o stradă din localitatea Viișoara”, a transmis IPJ Cluj.

Mai mulți polițiști s-au deplasat la locul faptei și au stablit că, în urma unui conflict spontan, un  tânăr în vârstă de 20 de ani, din comuna Viișoara, ar fi agresat fizic prin utilizarea unui obiect ascuțit-înțepător, trei tineri cu vârste cuprinse între 15 și 16 ani. Victimele au fost transportate la o unitate medicală pentru a primi îngriji de specialitate.

Polițiștii Secției 4 Poliție Rurală Câmpia-Turzii efectuează cercetăți, pentru a stabili împrejurările în care au avut loc aspectele constatate. Cercetările sunt desfășurate sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de lovire sau alte violențe și tulburarea ordinii și liniștii publice, fapte prevăzute și pedepsite de Codul penal. Tânărul de 20 de ani a fost reținut de polițiști și se va propune arestatea lui preventivă. “Atacatotul, în vârstă de 20 de ani a fost reținut pentru 24 de ore, urmând a fi prezentat magistraților în vederea dispunerii unei măsuri preventive”, a precizat IPJ Cluj citat de turdanews.net.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel