Un soldat rus adormit primește un ultim semnal de alarmă când o dronă ucraineană aruncă o bombă lângă el - VIDEO

Alexandra Curtache |
Data publicării:
Un soldat rus adormit primește un ultim semnal de alarmă când o dronă ucraineană aruncă o bombă lângă el - VIDEO / Foto: Unsplash
Un soldat rus adormit primește un ultim semnal de alarmă când o dronă ucraineană aruncă o bombă lângă el - VIDEO / Foto: Unsplash

Nimănui nu-i place să fie trezit din somnul de după-amiază, dar puțini dintre noi au avut parte de o trezire atât de brutală ca cea a acestui soldat.

Înregistrarea video îl arată pe soldatul rus dormind când o dronă ucraineană plutește deasupra lui, filmând întâlnirea. ]n acel moment, somnul soldatului este întrerupt deoarece drona aruncă ceea ce pare a fi o bombă artizanală în groapa în care doarme soldatul.

Dar, în mod miraculos, soldatul pare să supraviețuiască exploziei destul de puternice. Se poate vedea ]n filmarea de mai jos praful care zboară în aer și bucăți de pământ. De asemenea, cea mai mare parte a șrapnelului pare să zboare peste el, deși probabil că explozia l-ar fi lăsat cel puțin parțial surd.

 

 

Soldatul proaspăt trezit s-a grăbit să iasă din vizuină atât de repede încât și-a uitat arma în urmă

 

Camera dronei face zoom out, arătând mizeria pe care a făcut-o explozibilul, dar soldatul pare să fi dispărut.

'Totuși, este mai bine decât alarma implicită a androidului', a declarat un utilizator Reddit, urmărind o încărcare a videoclipului care a apărut pentru prima dată pe un canal Telegram cu nume ucrainean.

Afișul spunea că filmarea provine de la 'piloții de atac ai 128 GShB', ceea ce ar putea sugera că Brigada 128 de asalt în munți din Ucraina a operat drona.

Soldații Brigăzii 128 Separate de Munte Zakarpattia au fost raportate ultima dată luptând în Kreminna, în regiunea Luhansk, a precizat Ukrinform.

Vezi și: Trupele lui Putin au scris "Pentru Darya Dugina" pe muniția trasă asupra ucrainenilor, în încercarea de a o răzbuna pe fiica consilierului liderului, ucisă într-o capcană

 

Mii de comentarii și reacții au apărut la postarea amuzantă și tristă în același timp

 

Pe pagina sa de Facebook, divizia a postat, de asemenea, imagini cu ei care ar fi luptat în regiune.

'Imaginați-vă că sunteți lipsiți de somn, fierbinți, transpirați, murdari, înfometați și că ați tras un pui de somn doar pentru a fi treziți de șrapnelul care zboară spre voi', a spus un comentator mai înțelegător.

'Sper ca Rusia să fie învinsă în curând și războiul să se încheie. Niciun om nu ar trebui să treacă prin așa ceva', a completat altul, conform Daily Mail.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel