Un șofer român de TIR a sunat imediat la poliție, după ce a auzit zgomote în remorcă

Nicoleta Baciu |
Data publicării:

Un șofer de tir care intra în Timișoara a anunțat, imediat, Poliția după ce mai multe zgomote se auzeau din remorcă. Bărbatul le-a spus oamenilor legii că se îndreptă pe Calea Sagului.

Ajuns pe platforma unei firme de materiale de construcții, conducătorul auto a fost așteptat de oamenii legii pe care îi alertase și împreună au deschis semiremorca mașinii.

Acolo au descoperit 8 migranți care se strecuraseră în TIR, în timpul unei staționări de pe traseu. Polițiștii de la Secția 3 i-au preluat și i-au predat colegilor de la Poliția de Frontieră. în urma verificărilor, polițiștii de frontieră au aflat că cei 8 transfugi, care voiau să ajungă în Europa vestică, aveau asupra lor documente de identitate emise de autoritățile statului român, transmite Poliția de Frontieră.

 

Alți trei migranți, prinși în timp ce treceau granița pe jos. Cei trei intenționau să ajungă în Italia

 

Poliţiştii de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Jimbolia au depistat, în zona de competenţă, trei cetăţeni din Nepal care au încercat să treacă ilegal frontiera din România în Serbia, pe jos, pe la frontiera verde.

În data de 01.11.2021, în jurul orei 22.50, poliţiştii de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Jimbolia, judeţul Timiş, au declanșat o acțiune pe linia combaterii migrației ilegale în urma căreia au depistat, în marginea localității Jimbolia, județul Timiș, trei persoane care nu își justificau prezența în zonă.

Imediat, poliţiştii de frontieră au condus cele trei persoane (două femei și un bărbat) la sediul instituției pentru cercetări, stabilind astfel faptul că sunt din Nepal, cu vârste cuprinse între 25 și 34 de ani, cei în cauză fiind posesori ai unor permise de muncă în ţara noastră. Cetățenii din Nepal au declarat că intenţionau să treacă ilegal frontiera din România în Serbia pe jos, pe la frontiera verde, deoarece doreau să ajungă în Italia.

Poliţiştii de frontieră efectuează cercetări, sub coordonarea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Timișoara, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ,,tentativă de trecere ilegală a frontierei de stat", la finalizare urmând a fi dispuse măsurile legale care se impun.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

19 apr 2024, 22:40 in Știri
Accident de metrou la Viena 
Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel