Germania. Șofer român de TIR, mort într-o parcare după ce a lovit un alt camion

Mihaela Horchidan |
Data actualizării: | Data publicării:

Un șofer român de camion a fost găsit mort, într-o parcare din Germania. Acesta a fost strivit în cabina propriului TIR, după ce a intrat într-o semiremorcă oprită, scrie cotidianul local Sindelfinger Zeitung / Böblinger Zeitung, titrează Libertatea.

Șoferul român, în vârstă de 55 de ani, a fost victima unui accident produs în zona de odihnă Sommerhofen, de pe autostrada A8, în direcția triunghiului Leonberg, titrează Libertatea. Potrivit apelului primit de autorități, moartea românului ar fi fost provocată de un accident produs între două camioane. În plus, în momentul în care au sosit pompierii, unul dintre ele era în flăcări.

Aceștia au descoperit că aproape de ieșirea din parcare, un TIR a intrat într-o semiremorcă parcată. În urma impactului, șoferul român a fost grav rănit, iar  medicul de urgență sosit la fața locului, după pompieri, nu a putut decât să constate decesul șoferului român.

 

Românul s-a izbit de un camion oprit în parcare

 

Potrivit primele cercetări, șoferul român, un bărbat în vârstă de 55 de ani, a intrat cu mașina, înmatriculată în județul Bihor, în parcarea Sommerhofen și s-a izbit de un camion care stătea pe dreapta. Cauza impactului nu a fost stabilită până acum, mai titrează Libertatea.

În urma coliziunii violente, semiremorca lui a fost deviată spre stânga și s-a izbit de alte două camioane parcate, iar o a patra remorcă a fost avariată de resturi care au zburat în jur.

Din cauza violenței impactului, șoferul român în vârstă de 55 de ani, a fost aruncat din cabina deformată și a decedat la locul accidentului după puțin timp de la impact, astfel că medicii sosiți la fața locului au putut doar să constate decesul acestuia.

Românul nu  a fost singura victimă a accidentului, căci și un alt bărbat de 59 de ani care se afla într-unul dintre camioanele parcate a fost rănit ușor în urma coliziunii. Din primele estimări, prejudiciul total s-ar ridica la aproximativ 92.000 de euro.

 

Camion românesc, încărcat cu roșii și ardei, incendiu de proporții pe autostradă, în Germania 

 

Un camion românesc, încărcat cu roșii și ardei, a ars complet, ieri, pe A17, în zona Bad Gottleuba (Saxonia), Germania. Pompierii nemți, care au intervenit, joi, la incendiul de pe autostradă din zona Bad Gottleuba, au avut, la prânz, Ratattouille de legume. Însă pentru ceilalți participanți la trafic au fost ore întregi de închidere totală a drumurilor pe A17.

Șoferul (35 de ani) camionului MAN conducea pe autostrada A17 dinspre Dresda în direcția Praga în jurul orei 12.50, când a observat brusc fum,  ieșind din vehiculul său, în apropierea intersecției Bad Gottleuba-Berggießhübel.

În jurul orei 12.20, un camion românesc a început să scoată fum, iar cu puțin timp înainte de ieșirea din Bad Gottleuba a luat foc. Șoferul a oprit camionul pe banda de urgență. Potrivit primelor informații, șoferul ar fi vrut să își stingă singur vehiculul, dar acesta a luat foc la scurt timp.

Cei doi ocupanți au camionului au reușit să scape la timp din cabină și au rămas nevătămați. Pompierii au reușit să stingă cu succes camionul în flăcări, dar vehiculul a ars complet. Nu s-au înregistrat victime. Reluarea traficului rutier pe A17 spre Cehia a durat până seara târziu.

[citeste si]

 

 

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel