Un român și-a ucis vecinul. L-a lovit fără milă până l-a lăsat fără suflare

Nicoleta Baciu |
Data publicării:
foto ILUSTRATIV
foto ILUSTRATIV

O crima a cutremurat, azi după-amiaza,comunitatea din Cidreag, județul din Satu Mare. Un bărbat și-a ucis vecinul. Victima a fost găsita fără suflare, având mai multe leziuni pe corp. Din ancheta polițiștilor reiese ca leziunile provin de la un corp contondent.

Victima, un bărbat de 51 de ani, a fost găsita fără suflare, având mai multe leziuni pe corp. Se pare ca cei doi vecini au băut împreuna, însă nu este foarte clar de la ce a pornit cearta. La un moment dat, agresorul s-a napustit asupra vicyimei și a început sa o loveasca.

Criminalul, un bărbat de 60 de ani a fost reținut de polițiști. Urmează ca acesta să fie prezentat procurorilor cu propunere de arestare preventiva, scrie satmareanul.net. 

Poliția spune ca totul s-a întâmplat în jurul orei 15.30, când prin numărul 112 oamenii legii au fost anunțați ca intre doi bărbați, de 51 respectiv 60 de ani, a izbucnit o cearta în mod spontan. Bărbatul de 60 de ani i-a aplicat victimei sale (barbatul de 51 de ani) mai multe lovituri cu un corp contondent. In urma leziunilor, barbatul a decedat. Cazul a fost preluat de un procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Tribulalul Satu Mare, iar agresorul este cercetat pentru omor.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel