Student din Iași, dat dispărut joi, a fost găsit spânzurat în pădure. Iulian avea 22 de ani: „Drum lin, leule!”

Nicoleta Baciu |
Data actualizării: | Data publicării:
iulian nechifor sursa facebook
iulian nechifor sursa facebook

Un student a fost găsit spânzurat într-o pădure dn zona localităţii ieşene Voineşti, după ce rudele anunţaseră Poliţia că tânărul dispăruse de acasă în urmă cu trei zile.

Iulian Nechifor, 22 de ani, student în anul 3 la Iaşi a fost găsit spânzurat în pădurea Voinești. Tânărul, originar din localitatea ieşeană Voineşti, urma cursurile Facultăţii de Economie din cadrul Iaşi. El a plecat joi de acasă, iar familia l-a dat ulterior dispărut, după ce nu a mai putut fi contactat pe telefon, scrie Ziarul de Iași. Poliţiştii au sesizat dispariţia tânărului în cursul zilei de sâmbătă şi au început căutările, fiind ajutaţi de prietenii studentului.

Din nefericire, studentul a fost găsit spânzurat, duminică de dimineață. „Nu pot exprima în cuvinte șocul pe care l-am avut la aflarea veștii. Am sperat până în ultima clipă că te vor găsi… Mi-ai fost sprijin, un bun sfătuitor, un om ce a știut să mă asculte fără să îi cer, un om care m-a încurajat şi susținut mereu, omul pe care m-am bazat indiferent de situație, omul pe care l-am iubit toți… Drum lin, leule ??”, a scris Claudia pe Facebook, atunci când a aflat tragica veste.

„Cu tristețe în suflet anunțăm decesul lui Nechifor Iulian, tânărul ce a fost dat dispărut pe data de 08.04.2021. Acesta a fost găsit fără suflare în pădure. Pe această cale dorim să transmitem sincere condoleanțe familiei îndoliate! Băiatul era sprijinul financiar al familiei. Apropiații acestuia apelează la ajutorul vostru în vederea organizării înmormântării studentului de doar 22 de ani. Orice sumă contează! Nume beneficiar: Garavelos Jenyfer Georgiana (mama tânărului) IBAN: RO51RNCB0688154261720001”, a transmis Liga Studenţilor Economişti Iaşi.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel