Un român din Italia i-a înscenat moartea soției, care părea accidentală. O înregistrare l-a dat de gol. Răsturnare de situație

Alexandra Curtache |
Data publicării:
Italia. Român cercetat pentru feminicid, după ce iubita sa ar fi murit căzând de la fereastră / Foto: Unsplash
Italia. Român cercetat pentru feminicid, după ce iubita sa ar fi murit căzând de la fereastră / Foto: Unsplash

O femeie din Italia a murit căzând de la fereastră, iar totul părea un accident. Soțul român este însă acum anchetat pentru crimă. Se pare că acesta de fapt a omorât-o, iar apoi i-a înscenat moartea. 

Anchetatorii au intrat în posesia unei înregistrări video care arată că în ultimele clipe de viață ale femeii, înainte de a cădea de la fereastră, a avut loc o ceartă violentă cu partenerul ei, care este acum cercetat pentru ceea ce ar putea fi un feminicid.

Poziția bărbatului, care în ultimele zile fusese înscris în registrul suspecților pentru moartea partenerei sale, o femeie de 46 de ani din Moldova, se agravează. Faptele datează de la sfârșitul lunii ianuarie 2022, când femeia, rezidentă în Via Fiume din Riva del Garda, a căzut de la fereastra casei sale, conform presei străine.

Vezi și: Femeie arestată, după ce a violat un bărbat. L-ar fi forțat să întrețină relații intime în timp ce dormea

 

Român suspect de crimă



La început, s-a avansat ipoteza unei sinucideri sau a unui accident, dar poliția nu a exclus nicio pistă. Astfel, un an mai târziu, partenerul român al femeii este cercetat pentru crimă.

De altfel, anchetatorii sunt în posesia unei înregistrări video care a fost analizată și ea de poliția judiciară. Din ce s-a scurs, înregistrarea video arată că în ultimele clipe de viață ale femeii, înainte de a cădea de la fereastră, avusese loc o ceartă violentă cu partenerul ei. O împrejurare care ar fi fost confirmată și de martori.

Procurorul Fabrizio De Angelis se ocupă de anchetă, iar acum, după toate probabilitățile, partenerul femeii care locuia în Riva del Garda va fi chemat să răspundă pentru femicid. Suspiciunile anchetatorilor au fost trezite și de reconstituirea oferită de bărbat la sfârșitul lunii ianuarie, care ar fi fost contradictorie în unele puncte.

------------------------------------------------------

Dacă doriți să fiți notificați direct pe WhatsApp, atunci când apare o nouă știre de interes EXCLUSIV pentru românii din ITALIA, puteți intra pe grupul de WhatsApp al cititorilor fideli StiriDiaspora accesând următorul link->  https://chat.whatsapp.com/DIfmKOQTNNO5InDDSWwifG 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel