Un local din Spania oferă reduceri clienților care se comportă frumos. Sunt introduse pe bonul fiscal 

Bogdan Bolojan |
Data publicării:

Un local din Spania oferă reduceri unice pentru clienți: răbdarea și amabilitatea sunt răsplătite 

Localul oferă reduceri simbolice pentru răbdarea clienților sau chiar pentru amabilitatea mesenilor. Pentru fiecare dintre aceste „calități" nota finală este redusă cu 0,01 cenți. Acestea se pot cumula. 

Este important de precizat că nu contează ce comandați sau cantitatea achizițiilor: reducerea este garantată fie că plătiți pur și simplu o cafea sau că ați decis să serviți o masă completă. 

Și clienților le place ideea patronilor: 

"Îmi plac acele restaurante care transmit pasiune în fiecare dintre preparatele lor, chiar și atunci când aduc nota de plată însoțită de o piatră mică în care ți se spune 'mulțumesc'. Gătitul înseamnă creativitate și imaginație, dar cred că necesită și multă răbdare. Trebuie apreciați și cei care se gândesc la asta”, se arată într-o recenzie pe Google. 

Ideea localului din Malaga

 

Originalitatea inițiativei continuă să atragă atenția clienților. Proprietarul său s-a gândit la acest lucru în timpul unei vizite la un bar din Barcelona.

"Le-au mulțumit în avans clienților că le-au recomandat, dar nu le-au făcut reducere. Am crezut că o reducere mică ar fi distractivă și ar avea un impact mai mare”, explică proprietarul.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel