Un deținut a ajuns la spital, după ce a fost snopit în bătaie de un coleg de celulă

Nicoleta Baciu |
Data publicării:
politia_penitenciare
politia_penitenciare

Un deținut a ajuns la spital, după ce a fost bătut de colegul de celulă. Cei doi au fost despărțiți de gardieni, iar conducerea închisorii a declanșat o anchetă.

Incidentul s-a produs vineri la Penitenciarul de Maximă Siguranță din Galați. „Pe fondul unui conflict spontan, un deținut custodiat de Penitenciarul Galați a fost agresat de o altă persoană privată de libertate în camera de deținere în care aceștia erau cazați. Personalul operativ din cadrul penitenciarului a intervenit de îndată pentru aplanarea conflictului și separarea deținuților implicați în altercație. Deținutul agresat a fost transportat la o unitate spitalicească din rețeaua sanitară publică, în vederea efectuării unor investigații medicale de specialitate. Deținutul agresor a fost, de asemenea, prezentat la cabinetul medical al unității, fără recomandare de consult suplimentar”, au anunțat reprezentanții Penitenciarului de Maximă Siguranță din Galați.

În conformitate cu prevederile legale, administrația închisorii a sesizat organele judiciare și a informat judecătorul de supraveghere a privării de libertate. În penitenciar a fost declanșată o anchetă.

Un alt incident grav a avut loc în urmă cu zece zile la penitenciarul gălățean. Cinci deținuți s-au luat la bătaie în zona de plimbare, iar unul dintre ei a avut nevoie de îngrijiri medicale la un spital din oraș.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel