Prostituate românce răpite şi violate, cu maceta la gât. Cadoul sexual primit de un puşti de 15 ani de la tatăl lui

Loredana Iriciuc |
Data publicării:
Foto ILUSTRATIV
Foto ILUSTRATIV

Procurorii au trimis în judecată patru persoane, printre care se numără şi un adolescent de 15 ani, pentru lipsire de libertate şi viol. Anchetatorii au stabilit că aceştia au atras două tinere într-un apartament, unde le-au obligat să facă sex sub ameninţarea unei macete.

Parchetul de pe lângă Judecătoria Iaşi i-a trimis în judecată pe protagoniştii răpirii a două prostituate din Galaţi, care au fost apoi violate de patru bărbaţi.

Este vorba despre Mihai C., Alexandru-Mihai C., Gheorghe Florin F. şi Vlad Florentin D., aceştia fiind acuzaţi de lipsire de libertate şi viol. 

Totul a pornit după ce o tânără din Galaţi a sunat pe 9 noiembrie 2020, în jurul orei 23,00, la 112 pentru a anunţa că o prietenă, care se afla pe raza municipiului Iaşi cu alte două fete, nu mai răspunde la telefon. Poliţiştii au făcut verificări şi au aflat că două dintre cele trei tinere au dat un anunţ la mica publicitate privind oferirea de servicii sexuale, fiind contactate de un bărbat pentru a merge într-o locaţie de pe raza municipiului Iaşi. Ulterior, fetele nu au mai răspuns la telefon.

 

Florin le-a contactat şi le-a chemat la Iaşi

 

Anchetatorii au aflat ulterior şi ce se întâmplase. Florin F., condamnat anterior pentru tâlhărie şi furt, a găsit, pe Internet, un anunţ postat de cele două tinere din Galaţi, care ofereau servicii sexuale contracost. Individul le-a contactat şi le-a chemat la Iaşi, într-un apartament, unde şi-a mai adus şi trei prieteni. Doi dintre ei sunt tată şi fiu, Mihai C. şi Alexandru-Mihai C., cel din urmă în vârstă de 15 ani.

Unul dintre bărbaţi le-a ameninţat apoi pe fete cu o macetă că trebuie să facă sex cu toţi patru. După consumarea violului, una dintre tinere a profitat de neatenţia răpitorilor şi i-a trimis un SMS unei prietene, în care îi explica situaţia.

 

Cei patru români, arestați

 

Poliţiştii au trecut la verificarea zonei indicate, identificând apartamentul în care se aflau fetele. Iniţial, bărbaţii au refuzat să le deschidă uşa poliţiştilor, dar când li s-a comunicat că se va folosi forţa pentru a pătrunde în locuinţă, s-au conformat solicitării, iar fetele au fost eliberate.

Mihai C., Gheorghe Florin F. şi Vlad Florin D. sunt în arest preventiv, măsura fiind menţinută pe 21 ianuarie de Tribunalul Iaşi, în timp ce Alexandru-Mihai C., în vârstă de 15 ani, a fost plasat în arest la domiciliu, informează Adevărul.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

19 apr 2024, 22:40 in Știri
Accident de metrou la Viena 
Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel