Truc: Unde să pui covorul pentru a avea abundență acasă? Această „amuletă” va atrage banii ca un magnet

Loredana Iriciuc |
Data publicării:
Truc: Unde să pui covorul pentru a avea abundență acasă? Această „amuletă” va atrage banii ca un magnet
Truc: Unde să pui covorul pentru a avea abundență acasă? Această „amuletă” va atrage banii ca un magnet

În locuință este obișnuit să găsești diverse elemente de decor care dau o notă spațiilor în care este amplasat și este foarte frecvent ca unul dintre aceste elemente să fie un covor. Acum vă vom spune unde să puneți covorul pentru a atrage abundența acasă conform Feng Shui și trucurile sale pentru decorarea casei.

Și crezi sau nu, Feng Shui indică faptul că covoarele sunt ca o „amuletă” care face ca energia să curgă prin casa ta, făcând ca o energie bună să circule dacă știi să o așezi corect.

Deci, știind acest lucru va fi, fără îndoială, de mare ajutor pentru a atrage energie bună, așa că vă vom spune unde să puneți covorul pentru a atrage abundența acasă.

Trucuri pe care ar trebui să le faceți în bucătărie pentru a atrage abundența. Aduceți belșug și prosperitate în casă prin lucruri mărunte

 

Cum ar trebui așezat covorul pentru a atrage abundența acasă?

 

Intrarea principală

Această zonă este cunoscută sub denumirea de „gura chi-ului” deoarece aici se primește multă energie, așa că potrivit Feng Shui va fi ideal să așezi un covor rotund în hol și să îl faci în tonuri pământii. Dacă este la intrare, trebuie să fie în formă dreptunghiulară și în tonuri de bej.

Sufragerie

Camera este spațiul în care petreci un timp bun și în unele cazuri este folosită pentru recreere și odihnă. Așa că Feng Shui te încurajează mai întâi să observi spațiul camerei pentru a ști ce tip de covor să așezi.

În unele cazuri, un covor în formă de zig-zag cu modele în zig-zag sau chiar tonuri portocalii este recomandat pentru a spori energia banilor. Dacă va fi sub fotoliile tale, cel mai bun va fi un covor dreptunghiular cu tonuri de albastru profund pentru abundență.

De ce să pornești cuptorul din bucătărie măcar o dată pe săptămână. Trucul care îți va aduce bogăție

Baie

În baie va fi și un flux considerabil de energie, iar culorile ideale sunt albastru pentru a da o atmosfera mai relaxată și poate fi chiar un covor la picioarele căzii, dacă ai. De asemenea, puteți adăuga o plantă în baie.

Birou

Pentru acest spațiu specific, cel mai bine este să optezi pentru covoare din blană artificială sau modele colorate pentru a da un dinamism energiei și chiar creativității. Culorile roșu, verde, negru și violet vă mențin, de asemenea, plin de energie, ceea ce este cel mai bine atunci când vă aflați într-un mediu de lucru.

Dormitor

La rândul său, Feng Shui într-o cameră este destul de specific, așa că în zona respectivă ar trebui să ai de preferință un covor shaggy cu texturi moi. Asta pentru a promova o energie bună și odihnă, de asemenea. Și în cazul particular al unui dormitor în care va dormi un cuplu căsătorit recent, covorul ar trebui să fie roz sau somon și o gamă de albastru pentru odihnă.

Ce nu trebuie să îți lipsească din casă, dacă vrei să ai noroc. Urmează aceste sfaturi și viața ta se va schimba

Acum știi unde să-ți așezi covorul în casa ta pentru a atrage energie bună și abundență în viața ta.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel