Trei români au răspândit teroare în Italia. Bandiții au fugit în Austria cu BMW-ul

Loredana Iriciuc |
Data publicării:
Trei români au răspândit teroare în Italia. Bandiții au fugit în Austria cu BMW-ul
Trei români au răspândit teroare în Italia. Bandiții au fugit în Austria cu BMW-ul

O bandă de hoți români a fost arestată după mai multe furturi între Brugnera și Pravisdomini, regiunea Friuli-Veneția Giulia din Italia. Bandiții au fugit în Austria cu BMW-ul, însă au fost prinși în Graz și au ajuns în cătușe. 

Potrivit presei din Italia, la mijlocul lunii aprilie hoții au atacat șapte companii între Brugnera și Pravisdomini din regiunea Friuli-Veneția Giulia, Italia. Este vorba despre trei cetăţeni români, cu domiciliul în Graz, Austria, arestaţi de carabinierii din Sacile.

Italia. Mai mulți români și bulgari s-au bătut cu sticle sparte lângă o biserică

Cercetările au condus imediat la constatarea faptului că bandiții s-au deplasat la bordul unui BMW X5 cu numere de înmatriculare românești. Carabinierii au reușit să identifice calea de evacuare care ducea dincolo de granița națională și tocmai spre Austria. În această etapă a preluat colaborarea Centrului de Cooperare Internațională, care a făcut posibilă urmărirea a două autoutilitare furate de la Brugnera, lângă Graz.

Poliția austriacă a reușit să oprească cele două vehicule și BMW-ul X5. O parte din mărfurile scoase de companiile Brugnera era încărcată în dube.

Italia. Un român a vrut să răpească un băiețel din fața unei grădinițe. L-a smuls din brațele mamei sale: „Este fiul meu, dă-mi-l!”

 

Românii au furat mobilier de baie, televizoare, computere și aparate de cafea

 

Cercetările efectuate de carabinieri, delegați de Procurorul Pordenone, au făcut posibilă reconstituirea mișcărilor celor trei infractori români din Italia. Lor li s-au putut atribui, așadar, și două furturi care au avut loc la Pravisdomini în noaptea dintre 14 și 15 aprilie.

Italia. Brățară electronică pentru un român, prins cu doze de cocaină

O parte din bunurile furate au fost găsite în interiorul vehiculelor confiscate: mobilier de baie, televizoare, computere și aparate de cafea, toate deja returnate, împreună cu autoutilitarele, proprietarilor legitimi.

Italia. O tânără româncă dată dispărută, găsită moartă în munți. Mama a dat alarma după ce Ecaterina nu a mai ajuns acasă

 

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel