Italia. Un român a vrut să răpească un băiețel din fața unei grădinițe. L-a smuls din brațele mamei sale: „Este fiul meu, dă-mi-l!”

Nicoleta Baciu |
Data publicării:
Italia. Un român a încercat să răpească un băiețel, pe care l-a smuls din brațele mamei - Este fiul meu, dă-mi-l
Italia. Un român a încercat să răpească un băiețel, pe care l-a smuls din brațele mamei - Este fiul meu, dă-mi-l

Scene șocante, luni dimineață, în fața grădiniței Vip din Roma: un român, de 40 de ani, a încercat să răpească un băiețel de 4 ani, pe care l-a smuls din brațele mamei sale.

Episodul s-a petrecut în fața celorlalți părinți, care au tras o sperietură soră cu moartea.

Polițiștii au intervenit, luni dimineața, la grădinița Vip, situată în zona Eur a capitalei, unde un bărbat a încercat să răpească un băiețel de 4 ani, smulgându-l din brațele mamei sale. Bărbatul s-a apropiat de mamă și l-a smuls pe băiețel din brațele ei, strigând: „Este fiul meu, dă-mi-l”!

Italia. „Badanta Diabolică” româncă, condamnată după ce l-a șantajat pe un pensionar. A întreținut relații cu bătrânul, făcându-i poze

Apoi a  încerce să fugă cu micuțul. Scena a durat câteva minute. Părinții l-au văzut pe atacator, un bărbat originar din România, cum s-a apropiat de una dintre cele mai prestigioase grădinițe din capitală.

La un acel moment a încercat să răpească copilul. Din fericire mama copilului a reușit să-și recupereze fiul și l-a pus pe fugă pe bărbat, fiind ajutată de  profesori și de un tată, care a asistat la teribila scenă, scrie interris.it.

Părintele l-a urmărit pe român, care a reușit să-și schimbe cămașa în timpul evadării,  sperând să  nu fie prins. 

Microbuz cu români, accident cumplit pe autostradă în Italia: Un mort și cinci răniți

Românul a  fost arestat. Polițiștii încearcă acum să clarifice dacă a fost un gest spontan sau o acțiune premeditată.  

Bărbatul, un român, de 40 de ani, fără adăpost, a fost  audiat de anchetatori, fiind acuzat de tentativă de răpire agravată. Autoritatea judiciară urmează să decidă dacă îl trimite la închisoare sau în arest la domiciliu.

Un alt copil român, în vârstă de 13 ani, a fost ucis de un stivuitor în Sant'andrea in Bagnolo, provincia Forlì-Cesena din Italia.

 

Italia. Un copil român a fost ucis chiar în prima zi de vacanță: „David era un băiat de aur” 

 

David a murit la vârsta de 13 ani, în timp ce, pentru distracție, conducea stivuitorul fermei familiei. Tragedia a avut loc în zona rurală Romagna din Sant'Andrea in Bagnolo. Accidentul a bulversat existența unei familii întregi de români. David nu a reușit să scape teafăr atunci când stivuitorul s-a răsturnat din greșeală, iar trupul i-a fost zdrobit de acel vehicul agricol greu pe care îl conducea.

Școala s-a încheiat sâmbătă, iar în prima zi de vacanță David a dorit să savureze toată libertatea pe care o oferă vara. Dar un accident teribil, încă în curs de investigație, închide tragic cortina pe ceea ce ar fi putut fi o vară plină de amintiri bune. Scena se schimbă drastic în jurul orei prânzului și totul se transformă în tragedie, exact în momentul în care un suflet nevinovat este luat pentru totdeauna.

Descoperire macabră pe un câmp de lângă Napoli: Cadavrul unui român de 55 de ani, abandonat într-un sac de plastic

 

Copilul a condus singur acel stivuitor, în zona din afara fermei, o firmă de fructe și legume din Cesenate. Se pare că băiețelul mergea pe un drum mic de pietriș. La doar câțiva metri, de-a lungul acelui drum, vehiculul se apropie de șanț. Poate că David nu știa cum să se descurce bine. Poate că l-a luat în secret de la părinți, pentru că la 13 ani nu te gândești prea mult la pericole.  

Dintr-o dată stivuitorul iese de pe drum, se răstoarnă, din cauza șanțului. Nu se răstoarnă complet, se înclină doar într-o parte, doar cât să fie strivit corpul bietului copil român dedesubt.  Dar medicii ajunși la fața locului nu au mai avut cum să-l salveze pe David, acesta fiind declarat decedat. 

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel