Descoperire macabră pe un câmp de lângă Napoli: Cadavrul unui român de 55 de ani, abandonat într-un sac de plastic

Liviu Ludovic |
Data publicării:

Descoperire macabră lângă orașul italian Napoli. Cadavrul unui român a fost găsit abandonat pe un teren agricol, într-un sac de plastic. Trupul neînsuflețit se afla acolo de ceva timp. 

Cadavrul unui român în vârstă de 55 de ani a fost găsit în după-amiaza zilei de sâmbătă, 4 iunie, la Scisciano, în provincia Napoli. Potrivit publicației Corriere della Sera, trupul neînsuflețit era îndesat într-un sac de plastic, abandonat pe un teren agricol din Via Molino. 

Autoritățile au reușit să identifice cadavrul. Este vorba despre Gheorghe Paraschiv, născut în România la 23 iulie 1967. A fost nevoie de două zile pentru a-l identificat pe bărbatul în vârstă de 55 de ani, despre care oamenii legii au aflat că nu avea un adăpost deasupra capului.

Autoritățile vor stabili cum a murit românul

 

În următoarele zile va fi efectuată și o autopsie care ar putea oferi elemente relevante pentru a descoperi cum exact a murit bărbatul. Între timp, carabinierii, coordonați de parchetul Nola, continuă cercetările în acest caz.

Potrivit sursei citate, cadavrul se afla într-o stare parțială de descompunere, așa că anchetatorii presupun că se afla acolo de ceva timp. Carabinierii din Castello di Cisterna au sosit la fața locului și au început ancheta pentru a încerca să înțeleagă ce s-a întâmplat cu Paraschiv și cum ajuns în respectivul sac de plastic.

La fața locului s-a deplasat și magistratul de serviciu de la Parchetul din Nola, care coordonează ancheta.

O primă examinare externă a cadavrului nu a evidențiat răni sau semne evidente de violență, însă anchetatorii vor trebui să aștepte efectuarea autopsiei și primirea rezultatelor pentru a face lumină asupra macabrei descoperiri, care este în prezent învăluită în mister.

Citește mai departe: Italia. Șofer român de TIR, înjunghiat de un coleg compatriot: Un al treilea transportator a încercat să intervină

 

Un șofer român de camion se zbate între viață și moarte după ce a fost înjunghiat de un coleg, sâmbătă, în zona de odihnă Brughiera Est (spre Milano) de pe A8 din Italia.

Potrivit presei din Italia, o bătaie ar fi implicat trei șoferi de camion, la scurt timp după ora locală 21:00, sâmbătă, 4 iunie, în zona de odihnă Brughiera Est de-a lungul A8 lângă Castronno spre Varese din Italia. Cauzele confruntării violente sunt încă neclare, anchetatorii încă audiază martorii. La fața locului au intervenit patrule de poliție pentru a reconstitui incidentul.

Mașini de intervenție din Areu au sosit pe A8 cu două ambulanțe și un automedical. Unul dintre șoferii de camion implicați în luptă ar fi fost lovit cu un instrument contondent, fiind rănit foarte grav în abdomen. A fost transportat la spital în cod roșu, cel de maximă gravitate.

Poliția a făcut deja o reținere pentru tentativă de omor a șoferului român de camion grav rănit. Arestatul este un șofer român de TIR, în vârstă de 40 de ani. Bărbatul se află acum la închisoarea din Busto la dispoziția autorităților judiciare.

Potrivit celor reconstituite până la acest moment, românul de 40 de ani, beat, l-ar fi tăiat în abdomen pe colegul lui conațional în plină ceartă. Un al treilea șofer de camion a încercat să intervină pentru a calma spiritele fără a obține rezultate. Românul de 40 de ani este acuzat acum de tentativă de omor.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel