Trei pietoni, spulberați de o mașină, scăpată de sub control, în Cluj. O femeie a murit pe loc

Nicoleta Baciu |
Data actualizării: | Data publicării:
Trei pietoni, spulberați de o mașină, scăpată de sub control. O femeie a murit pe loc Sursa - monitorulcj.ro.
Trei pietoni, spulberați de o mașină, scăpată de sub control. O femeie a murit pe loc Sursa - monitorulcj.ro.

Un acciden grav s-a petrecut, duminică, la Cluj-Napoca. O mașină a intrat în trei pietoni, după ce lovise și o motocicletă, pe carosabil. Unul dintre pietoni, o femeie, a murit.

Potrivit IPJ Cluj, accidentul s-a petrecut duminică, în jurul orei 11.50, pe strada Frunzișului din municipiul Cluj-Napoca. În primă fază, a avut loc o coliziune între un autoturism și o motocicletă, ambele circulând în aceeași direcție. În urma impactului, autoturismul si-ar fi continuat deplasarea înspre strada Urcușului, unde au fost acroșați trei pietoni, scrie  alba2.ro

Unul dintre aceștia, o femeie de aproximativ 60 de ani a decedat, iar ceilalți doi au fost transportați la o unitate medicală pentru primirea îngrijirilor de specialitate. Conducătorul auto și cel al motocicletei au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative.

 IPJ Cluj a transmis o prim punct de vedere cu privire la accidentul de pe strada Frunzișului. „Pe strada Frunzișului, înspre strada Izlazului a avut loc o coliziune între un autoturism  și o motocicleta, ambele circulând în aceeași direcție. În urma impactului, autoturismul si-ar fi continuat deplasarea înspre strada Urcușului, unde au fost acroșați trei pietoni. Unul dintre aceștia, o femeie de aproximativ 60 de ani a decedat, iar ceilalti doi au fost transportați la o unitate medicală pentru primirea îngrijirilor de specialitate. Conducatorul auto și cel al motocicletei au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative”, se arată în informarea transmisă de IPJ Cluj.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel