Sfârșit tragic pentru un român din Italia: a murit spulberat de o mașină pe o stradă din Roma

Liviu Ludovic |
Data publicării:

Sfârșit tragic pentru un român din Italia, după ce a fost spulberat de o mașină pe o stradă din Roma. 

Grav accident rutier petrecut în Roma, pe via Ardeatina, soldat cu un mort. Un pieton a fost lovit de mașină la intersecția via di Tor Carbone. Deși șoferul s-a oprit să acorde primul ajutor, pentru românul în vârstă de 43 de ani nu s-a mai putut face nimic.

Potrivit presei locale, accident rutier mortal s-a petrecut Roma în jurul orei 7.25. La intersecția dintre străzile via Ardeatina și via di Tor Carbone, un bărbat de 46 de ani care conducea un Opel Astra a lovit un cetățean român în vârstă de 43 de ani.

Șoferul s-a oprit să acorde primul ajutor, însă în zadar.

Investigațiile sunt în desfășurare pentru a reconstrui dinamica exactă a ceea ce s-a întâmplat.

Zi neagră pe șoselele din Italia: un român mort și la Lanuvio

 

Un român de 31 de an a murit după ce a intrat cu motocicleta într-un Fit Panda condus de un bărbat de 85 de ani. Mașina intenționa să efectueze un viraj pentru a intra într-o benzinărie, când românul s-a izbit frontal de autoturism.

Dramă în Lanuvio: un accident mortal a avut loc în această dimineață, în jurul orei 9:30, pe Via Nettunense, la km 14. Un bărbat în vârstă de 31 de ani din Aprilia, de naționalitate română, și-a pierdut viața după ce a intrat în plin într-un Fiat Panda condus de o persoană în vârstă de 85 de ani care vira la stânga pentru a intra într-o benzinărie în direcția Anzio. Un alt Fiat Panda a fost implicat în incident.

Motociclistul venea de la Roma.

La fața locului au ajuns mai multe ambulanțe ale 118 și a aterizat un elicopter, dar pentru motociclistul de 31 de ani nu a mai fost nimic de făcut, a murit pe loc.

Drumul a fost închis timp de două ore, ceea ce a dus la formarea unor cozi lungi de trafic greu duminică dimineața, care se îndreptau spre mare. Carabinierii din cadrul companiei din Velletri au intervenit pentru ajutor și pentru a închide drumul.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel