Italia. Ei sunt cei doi tineri care au murit pe loc în accidentul de ieri: Cristina și Boris erau căsătoriți de 6 luni

Bogdan Bolojan |
Data publicării:

Cei doi tineri morți ieri în accidentul de motocicleta din Ferrara erau Cristina și Boris Danu, ambii din Republica Moldova. 

Accidentul s-a produs în jurul orei 23:00 ieri în via della Canapa din Ferrara. Victimele sunt soț și soție, ambii de naționalitate moldovenească: Cristina și Boris Danu aveau 29 și 26 de ani. Au murit după ce au fost aruncați de pe motocicleta pe care călătoreau, după ciocnirea cu un Fiat Panda. Fata care se afla la volanul mașinii a fost și ea rănită: a fost transportată cu o ambulanță la spital.

Investigațiile poliției din Ferrara sunt în curs de desfășurare și ne vor lămuri în privința dinamicii accidentului. 

Cei doi tineri au murit pe loc. Deocamdata nu se știe cine este vinovat

Cristina și Boris Danu mergeau cu motocicleta în momentul în care când s-au ciocnit cu o mașină. Pentru cei doi tineri care erau căsătoriți de doar șase luni, nu s-a mai putut face nimic. Accidentul s-a produs la intersecția cu via De Vincenzi.

Motocicleta se deplasa spre centru când s-a ciocnit cu un Fiat Panda condus de o femeie din Ferrara. Impactul a fost violent. Șoferul mașinii a fost dus la camera de urgență pentru examinare și tratament, dar nu este în pericol. Cei doi tineri, în schimb, au murit pe loc, în ciuda încercărilor de resuscitare din partea salvatorilor. La fața locului au intervenit trei ambulanțe și un elicopter din Bologna.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel