Trebuie să pui bicarbonat pe salteaua pe care dormi. Trucul prin care veți observa diferența!

Loredana Iriciuc |
Data publicării:
Trebuie să pui bicarbonat pe salteaua pe care dormi. Trucul prin care veți observa diferența!
Trebuie să pui bicarbonat pe salteaua pe care dormi. Trucul prin care veți observa diferența!

Pentru a te odihni corespunzător nu trebuie doar să ai o bază de pat bună, o saltea confortabilă sau o pernă adaptată nevoilor tale. Condițiile în care țineți patul sunt esențiale pentru a garanta un somn fericit și relaxat evitând în același timp apariția bolilor cauzate de acarieni și germeni. 

Deoarece aceasta este o zonă oarecum complicată de păstrat în stare perfectă, la StiriDiaspora.ro vă aducem câteva trucuri care vă vor ajuta să aveți un pat fără murdărie. În articolul următor vă explicăm cum să curățați o saltea cu bicarbonat de sodiu. Efectuați o curățare profundă a saltelei și veți vedea cum vă veți putea bucura de vise dulci.

De ce să pui pe aragaz, la fiert, două oale pline cu apă și bicarbonat. Trucul pe care orice gospodină trebuie să îl folosească

 

Cum să curățați o saltea cu bicarbonat de sodiu

 

Igiena unei saltele este esențială pentru a garanta un somn odihnitor. De asemenea, murdăria excesivă sau problemele de îndepărtare a acesteia pot provoca apariția unor boli precum alergii și probleme ale pielii. Din acest motiv, cel mai bine este să efectuați o curățare superficială o dată pe săptămână și o curățare profundă de două ori pe an.

Unul dintre produsele de bază pentru curățarea locuinței este, fără îndoială, bicarbonatul. Puterea sa antibacteriană l-au făcut unul dintre cele mai utilizate remedii naturiste, în special pentru îndepărtarea petelor de urină de la copii. Datorită puterii bicarbonatului de sodiu vei scăpa de cele mai mari pete de pe saltea ta.

Înainte de a începe să curățați salteaua cu bicarbonat de sodiu, îndepărtați cearșafurile pe care va trebui să le curățați în mașina de spălat. Cu o cârpă umedă (apă și săpun), frecați suprafața saltelei. Cu acest prim pas veți putea îndepărta murdăria de suprafață pe care o are. Vă sfătuim să frecați bine zonele unde sunt mai multe pete, pentru ca îndepărtarea totală a murdăriei să fie mai eficientă.

Apa de țelină. Băutura banală care e un adevărat elixir cu efecte miraculoase. Trucul genial ca să o prepari la tine acasă

Îndepărtați reziduurile de săpun din zona tratată cu o cârpă înmuiată în apă până când este complet limpede, apoi lăsați salteaua să se usuce. Vă puteți ajuta de un uscător pentru a accelera procesul, deoarece pătrunderea umezelii în interiorul saltelei ar putea să o reducă și să o deterioreze.

Odată ce ați uscat salteaua, este timpul să presărați bicarbonatul de sodiu. Ar trebui să lăsați acest produs să-și continue procesul în timp ce se odihnește pe saltea timp de câteva ore, timp în care patul se va usca complet.

În aproximativ doua-trei ore vei putea scoate bicarbonatul de sodiu de pe saltea. Cum? Este foarte simplu, vei avea nevoie doar de un aspirator cu care vei merge mult mai repede. Puteți trece cu ușurință pe acest aparat pentru a îndepărta complet praful de bicarbonat de sodiu care este pe salteaua dumneavoastră. Dacă nu aveți acest dispozitiv, puteți curăța salteaua pur și simplu folosind o cârpă uscată.

Cu bicarbonat de sodiu îți vei putea curăța temeinic salteaua, într-un mod rapid, simplu și foarte economic. În plus, vei neutraliza mirosurile care au aderat și vei învinge acarienii și eventualii germeni care s-au instalat între țesături. Dormi ușor și odihnește-te pe o saltea curată. Veți observa diferența!

Trucul fabulos pentru a curăța aragazul ca să arate ca nou. Cele trei ingrediente minune pe care cu siguranță le ai deja în casă

 

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel